Speltips, Bordeaux – Liverpool 17/9: Spelbolaget ställer ut fel favorit

Spelbloggare Publicerat: 16 september 2015

Mer Europa League-fotboll och i Frankrike tar Bordeaux emot Liverpool. Oddssättarna är helt oense över vilka som ska vara favoriter – vi har det desto klarare för oss.

I relativa termer får detta betraktas som ett tungviktsmöte; Liverpool ska kunna bli en stark utmanare till titeln och är klar favorit att avancera vidare till slutspelet. Mellan Bordeaux och Rubin Kazan är det jämnt strå i kampen om andra platsen, antyder oddsen. Gruppens blåbär är Sion och de ska inte kunna pressa några av de nämnda lagen.

Inte direkt toppform i Liverpool. Serien inleddes på ett övertygande vis med uddamålsvinster över Stoke och Bournemouth, därefter oavgjort borta mot Arsenal – men sedan åkte man på pumpen. Hemma mot West Ham skrevs förlustsiffrorna 0-3 och nu senast torskade man med 1-3 mot Manchester United.

Ser inte bättre ut för Bordeaux, för den delen heller. En vinst, en torsk och tre oavgjorda har man skrapat ihop i Ligue 1. 2-2 borta mot Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain fick man senast och det är makalöst bra, men ska nämnas att man mer eller mindre fick båda målen till skänks.

Liverpool ska vara favoriter

Oddssättarna klarar inte av att välja sida; vissa vill få Bordeaux till rätt stora favoriter, andra Liverpool och det innebär att spelbolagen återbetalar 101% på 1×2-marknaden. Värdet finns där någonstans, men var?

Och visst ska det vara i Liverpool, tvåan. Dels är de kort sammanfattat – bättre. Franska klubblagen, undantaget Paris Saint-Germain, imponerar inte medan Liverpool håller en bra nivå, även om man får det svårt att utmana i den absoluta Premier League-toppen.

Sedan är det dessa skadebekymmer i Bordeaux. En rad betydande pjäser hittas på frånvarolistan: Lamine Sane, Gregory Sertic, Cheick Diabate, Jaroslav Plasil samt Thomas Toure mer bestämt. Ytterst osäkert om strikern Diego Rolan kan medverka från start också. Liverpool är å andra sidan befriade från nya skador.

Liverpool ska bara vara favoriter och spelas med 0.0 (asian handicap) till dubbelt, vilket innebär insatsen tillbaka vid oavgjort.

Speltips:

Speltips: Liverpool 0.0 (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 17/9
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bordeaux 2,85 superlenny logo
Oavgjort 3,30 mybet logo
Liverpool 2,88 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,74 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: