Speltips Botic van de Zandschulp – Rafael Nadal 27/5: Franska Öppna

Martin Efvergren Publicerat: 27 maj 2022

Rafa Nadal ställs mot den 29:e-rankade nederländaren Botic van de Zandschulp i den tredje rundan av de franska öppna mästerskapen i tennis. Matchen spelas fredagen den 27 maj 2022 med starttid från kl 11.00.

Botic van de Zandschulp – Rafael Nadal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Världsfemman Rafael Nadal föll i en gastkramande semifinal mot Novak Djokovic i förra årets Franska Öppna. Nu är han ute efter att återta tronen på Roland Gaross för fjortonde gången i ordningen.

Nadal har ännu inte ställts på några större prov i årets turnering där han hittills gått två matcher utan att förlora något set. I onsdags slog han hemmaspelaren Corentin Moutet med 6-3, 6-1, 6-4 och i den första rundan besegrade han Jordan Thompson med 6-2, 6-2, 6-2.

Nu ställs han alltså mot den formstarke nederländaren Botic van de Zandschulp i den tredje rundan av de Franska Öppna, vilket lär bli en större värdemätare.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Botic van de Zandschulp är i gott slag

Botic van de Zandschulp är rankad som nummer 29 på ATP-rankingen och kanske spelar han just nu sin bästa tennis i karriären. Nederländaren kommer från en seger i tre raka mot italienaren Fabio Fognini i onsdags och i den första rundan slog han ut Pavel Kotov med setsiffrorna 3-1.

Botic är erkänt stark när det kommer till femsetsmatcher och i förra årets US Open tog han sig ända fram till en kvartsfinal. Han var då också den ende som lyckades ta ett set mot den slutlige vinnaren Daniil Medvedev.

Botic van de Zandschulp blev utslagen i den andra rundan i Rom i början av maj, men nyligen svarade han för en väldigt fin turnering på grus i Munchen där tog han sig ändå fram till final.

Rafa Nadal gäller förstås som stor favorit hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på att spanjoren tar sig vidare ger endast omkring 1.06 gånger insatsen.

Det mesta talar för att Nadal löser den här uppgiften, men jag finner anledning att tro att han kommer att få svettas en del för segern. Jag håller det inte för otroligt att van de Zandschulp kan knipa ett set och mitt spel blir att det kommer spelas över 28.5 game i den här matchen till 1.79 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 28.5 game
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 11:00, fredag 27 maj 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: