Speltips, Bournemouth – Arsenal 7/2: Underskattade favoriter

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2016

Det är kniven mot strupen för Arsenal när de tar sig till Bournemouth för den tidiga eftermiddagsmatchen under söndagen. Kan laget ta en viktig trepoängare och haka på Leicester i toppen?

Den tidiga matchen från Premier League spelas mellan Bournemouth och topplaget Arsenal, som är i stort behov av en trepoängare för att hinna med Leicester City i toppen av tabellen. Serieledande Leicester vann som bekant med fina 3-1 borta mot Manchester City och har nu gjort ett litet ryck i tabellen.

Arsenal åker därför till Bournemouth med extra press på sina axlar. Laget har dessutom en lite tyngre period i Premier League bakom sig. Fyra raka matcher utan vinst är inget höjdarfacit.

Inför den här matchen saknar Arsenal fortsatt Wilshere, Cazorla och Rosicky. Det har helt enkelt ljusnat även på skadefronten. För hemmalagets del saknas Stanislas, Elphick, Gradel, Wilson och Mings. Värt att notera.

Bournemouth är på gång

Efter en lite tyngre inledning på äventyret i Premier League har Bournemouth hittat mer och mer av sin identitet på sistone. Därför har laget också skaffat sig en bättre position i tabellen och har faktiskt sju poäng till godo på nedflyttningslagen.

Dessutom har laget tre raka matcher utan förlust, med totalt sju inspelade poäng. Det är ett minst sagt godkänt facit och vad som är extra positivt är att Bournemouth har förmågan att slå sina bottenkonkurrenter. Det gäller helt enkelt att vinna mot lagen som de kan vinna mot.

Mot de lite tyngre lagen har det inte gått fullt så bra, men i ärlighetens namn är det ju inte mot topplagen som de ska ta sina nödvändiga poäng. Med det i åtanke tycker vi att det finns en solklar favorit inför den här matchen. Arsenal bör helt enkelt vinna den här matchen och när vi får hela 2,05 gånger pengarna på den raka tvåan måste vi helt enkelt nypa till. Det känns minst nån tiondel för högt.

När lagen möttes i slutet av december vann Arsenal hemma på Emirates med 2-0 och vi tror på en ny seger här.

Speltips:

Speltips:  Arsenal vinner (rak tvåa)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  BetWay (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  14:30, söndag 7/2
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bournemouth  4,00 williamhill logo
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Arsenal  2,05 betway logo
Över 2,5 mål  2,05 unibet logo
Under 2,5 mål  1,82 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: