Speltips, Bournemouth – Aston Villa 8/8: Vi sätter slantarna på en premiärskytt

Simon Pålsson Publicerat: 7 augusti 2015

Nykomlingarna Bournemouth tar sig an Aston Villa i sin första match i Premier League – någonsin. Inför matchen har vi fått nys om en potentiell målskytt.

Bournemouth var utan tvekan förra säsongen stora överraskning i engelsk elitfotboll. Den lilla klubben, där bland annat svenskbekantingen Tokelo Rantie spelar, seglade fram som en segermaskin under egentligen hela säsongen och lyckades till slut bli mästare i Championship.

Med fyra poäng till godo på Norwich, som tog den första playoff-platsen, kunde Bournemouth alltså fira sitt avancemang till den engelska fotbollens finrum. Trots att laget kommer från en relativt liten kuststad ett par timmar utanför London har man alltså bevisat att man faktiskt kan tampas med de riktiga stora.

Intressant är att klubben spelar sina matcher på Dean Court, en arena som inte tar mer än 12 000 åskådare. Vi kan räkna med att den inte kommer att ha några som helst problem med att bli utsåld under den här säsongen i alla fall.

Aston Villa – en inte så mjuk mjukstart

En del skulle nog hävda att AFC Bournemouth haft småtur med lottningen, med tanke på att det är Aston Villa som väntar i klubbens allra första match i Premier League. Birminghamklubben har haft ett par tunga år och förra säsongen klarade man sig med nöd och näppe från nedflyttning.

Inför det här året har man dock insett allvaret och värvat in ett par ganska tunga namn, däribland Manchester Citys floppvärvning Scott Sinclair. Den engelska mittfältaren, som var en supersuccé under sin tid i Swansea, besitter stor potential och kan bli en stark förstärkning.

Sedan han kom till klubben har han faktiskt imponerat stort, inte minst i senaste matchen där han slog till med tre mål mot Nottingham Forest. Dessförinnan har han också nätat mot Swindon och mittfältaren har verkligen visat att han kan bli att räkna med.

Vad som är lite märkligt är att vi hos Unibet kan spela på Scott Sinclair som målskytt i matchen till hela 7,00 gånger pengarna. Det är ett odds som känns lite väl högt när man studerar förutsättningarna inför matchen. Det här är två offensivt skickliga lag som båda har brister i defensiven, något som rimligen bör öppna upp ytor för snabba, tekniska och målfarliga spelare som just Scott Sinclair.

7,00 gånger pengarna är så pass högt att det bör spelas med en TV-slant för den som följer matchen. Vi hoppas att målformen från senaste matchen sitter i sig och att Scott Sinclair trycker in åtminstone en boll.

Speltips:

Speltips:  Scott Sinclair målskytt
Odds:  7,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 8/8
TV:   viasatfotboll logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bournemouth  2,02 nordicbet logo
Oavgjort  3,68 nordicbet logo
Aston Villa  4,29 nordicbet logo
Över 2,5 mål  2,05 williamhill logo
Under 2,5 mål  1,88 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: