Speltips, Bournemouth – Southampton 18/12: Väljer sida i tidiga matchen

Spelbloggare Publicerat: 17 december 2016

Redan 14:30 tar Premier League-söndagen fart. Bournemouth tar emot rivalen Southampton på Vitality Stadium som underdogs och vi menar att det finns värde att tälja på spelen till deras favör.

Mittenmöte och derby på schemat! Före lördagens fajter hittas Bournemouth på tiondeplatsen och Southampton en före – bara målskillnad skiljer dem åt. 21 inspelade pinnar på 16 matcher, vilket är ett acceptabelt facit för värden medan ”The Saints” såklart hade hoppats på mer.

Glappet upp till Europaområdet är stort och det är knappast en fajt som någotdera av lagen ska vara inblandade i. Southampton har kunnat leverera en hel de senaste spelåren, men spelartappen inför detta verkar bli förödande. Svårt att hålla standarden uppe när spelarna försvinner på löpande band.

Bournemouth är snarare i en utvecklingsfas och har ett oerhört intressant projekt med fantastiske Eddie Howe vid rodret. Kan bli någonting bra av det.

Hemmalaget underskattas

Kan inte köpa att Bournemouth är underdogs här – det ska väl åtminstone vara fifty-fifty?

Bra form i Bournemouth, som är underskattade. Tre av de fem senaste matcherna har vunnits och nu senast plockades Leicester ner med 1-0 på just Vitality Stadium, var man varit starka under spelåret – bara förlorat en av de sju senast; 5-1-1 i resultatraden. Flera tuffa motståndare, däribland Liverpool, som värjts undan.

Nåja, Southampton har inte förlorat på tre matcher efter varandra – men har för den delen inte varit speciellt bra. Senast hade man en man mer på planen i runt 70 minuter mot Stoke, men fick bara 0-0. Knapp 1-0-trea över Middlesbrough dessförinnan och veckan före löstes ”bara” kryss mot israeliska Hapoel Be’er Sheva.

På bortaplan har ”The Saints” dessutom bara vunnit en av åtta matcher. Förvisso tufft schema, men det är klart att den statistiken oroar. Förra årets identiska möte slutade med en 2-0-seger för Bournemouth.

Hemmalaget ska ha alla möjligheter att vinna det här och vi spelar dem med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till 2,08 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Bournemouth +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 18/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: