Speltips, Bournemouth – Wolverhampton 3/3: Passande uppgift för Wolves

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2015

bournemouth wolves 3/3Bournemouth kämpar febrilt för att hitta formen och när starka Wolverhampton kommer på besök till Dean Court luktar det skräll.

Inte en vinst på fem matcher. Från att ha toppat Championship i månader, sjunker Bournemouth som en sten i tabellen. Ner till under det positiva kvalsträcket skiljer två pinnar och tre till just Wolverhampton.

På hemmaplan har laget senast i raden mött mittenlagen Huddersfield och Blackburn – båda matcherna slutade oavgjort. Faktum är att man är sämst av topp åtta-lagen på hemmaplan och exakt lika många poäng har inkasserats på hemma- och bortaplan.

Wolverhampton stormar framåt och är ett av seriens formstarkaste lag. Spelarna lyser av självförtroende efter att ha plockat full pott i de tre senaste matcherna och har en målskillnad på 9-0 i dessa.

5-2-1 är resultaten på bortaplan sedan december och den enda förlusten kom mot Norwich som kör över allt och alla för tillfället. Oerhört starkt.

Skevt satta odds?

Wolves chans att skrälla anses relativt liten enligt spelbolagen. 1,75-3,80-5,25 är siffrorna på 1×2-marknaden och i min bok avspeglar dessa inte verkligheten någonstans.

Gästerna har utan tvekan en trupp som i styrka kan jämföras med Bournemouths. Formkurvorna pekar åt helt olika håll. De som ska leda Wolvesskutan presterar i match efter match, Bournemouths är helt under isan. Tre pinnar skiljer lagen åt i tabellen. Varför oddsen ser ut som de gör, det har jag absolut inget svar på.

Bournemouth eftersträvar alltid att ha ett stort bollinnehav och är därmed en passande uppgift för extremt kontringsskickliga Wolverhampton. Luktar skräll på långa vägar, tycker jag. Wolves dnb (pengarna tillbaka vid oavgjort) är utan tvekan taget till 3,75 gånger pengarna hos Bet365.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bournemouth 1,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,80 unibet logo 1 200 kr
Wolverhampton 5,25 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,91 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Wolverhampton draw no bet
Odds: 3,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 3/3
TV:  Visas tyvärr inte på svensk TV. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson