Speltips, Bradford – Chesterfield 31/3: De vinner på Coral Windows Stadium

Spelbloggare Publicerat: 31 mars 2015

Speltips/rek och oddsBradford och Chesterfield drabbar samman i en rysande sexpoängsmatch, när de båda jagar play off-platser mot Championship, på Coral Windows Stadium. Vi har hittat en vinnare.

Bradford har en match mindre spelad än Chesterfield, de båda står på 57 poäng och har chansen att kliva upp till det ljusgröna området vid händelse av en vinst. Rejält spännande och oviss batalj vi har framför oss då lagens formkurvor är svårbedömda.

Bortalaget bröt, efter många om och men, målnollan mot Wallsall fyra minuter från slutet – och kammade hem tre friska pinnar till tabellen och den makalöst jämna kampen om play off-platserna. En usel period under februari har skiftat över i en klart bättre under mars och man har 4-0-2 på de sex senaste matcherna.

Resultaten på bortaplan – 5-5-8 – har inte varit speciellt bra för Chesterfield och har med det minst inspelade poäng på resande fot av lagen på den övre tabellhalvan.

Man får tillbaka anfallaren Armand Gnanduillet, som varit utlånad till Oxford United en period, men han borde inte vara aktuell för en plats i startelvan – ännu.

Ettan synas

Bradford, då. De bröt en vinstfri svit på fem matcher senast mot Oldham Athletic (2-0), men under denna perioden förlorades faktiskt bara en. Lite väl många oavgjorda resultat på sistone och det håller inte om man ska vara med uppe i toppen.

Däremot har man haft en del oflax, då spelet till största del varit bra. Hemmafacit är sådär, men de flesta av nederlagen kom främst i början av säsongen. Man är obesegrade i åtta raka bataljer på Coral Windows Stadium, fem vinster och tre kryss – Chesterfield har förlorat hela fem av de åtta senaste på resande fot.

Värden saknar mittfältaren Felipe Morais som avverkar sin sista match i sin avstängning, men hans frånvaro ska inte betyda alltför mycket. Finns fullgoda ersättare och Morais är inte ens en självklar startspelare för tränaren Phil Parkinson.

Ettan är närmast till hands och synas till acceptabla 2,38x hos Ladbrokes. Skruvar dock ner insatsen något.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bradford 2,38 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Chesterfield 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,05 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Bradford vinner, rak etta
Odds: 2,38 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 31/3
TV:  Visas tyvärr inte på svensk TV. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson