Speltips, Bradford – Sunderland 15/2: Kan Bradford ställa till med ytterligare en skräll?

Spelbloggare Publicerat: 14 februari 2015

Speltips/rek och oddsBradford, spelande i League One, stod för den hittills största skrällen i FA-cupen anno 14/15 när de vände 0-2 till 4-2 mot Chelsea. Nästa hinder är Sunderland – och från Coral Windows Stadium testar vi ett överspel.

Sunderland förlorade med 0-2 hemma mot Queens Park Rangers, som därmed plockade sina första bortapinnar i seriespelet. En förlustfri svit på fyra matcher (2-2-0) blev därmed bruten och frågan är om man klarar av att studsa tillbaka direkt efter det felsteget?

Fulham och Sunderland har Sunderland avancerat förbi i de två spelade FA-cupomgångarna. Man har låtit Vito Mannoe vakta målet i cupmatcherna, men i övrigt ställt ut ordinarie startelvor. Satsas på cupen trots att man är inblandade i PL:s bottenstrid.

På mittfältet saknas alltjämt Cattermore, Buckley och Giaccherini, medan Jack Rodwell är tillbaka från sin skadeperiod. Positivt!

Bradfords truppsituation rapporteras vara oförändrad den senaste veckan.

League One-laget är med och slåss om en plats kvalplats till Championship och har just nu två pinnar upp till det ljusgröna området. Man har fin form med två segrar och lika många kryss på de senaste matcherna.

FA-cupen är uttalat högprioriterad, vilket också visades prov på i matchen mot Chelsea. Dessförinnan vann man dubbelmötet mot Millwall, bottenlag i Championship, med sammanlagt 7-3.

12/19 matcher över 2,5 mål

FA-cupen har hittills bjudit på överraskande överraskande många mål. 2,5-målslinan blev överstigen i 9/16 matcher i den fjärde rundan, och alla tre i den femte har blivit det, dessutom med god marginal.

Bradford visade upp underbar moral och ett frejdigt anfallsspel mot Chelsea och i tre av deras fyra senaste matcher har det blivit minst tre mål. Sunderlands försvarsspel var under kritik mot QPR och visst skymtade offensiven med sin frånvaro, men mot ett League One-motstånd ska man helt enkelt hamna i målprotokollet…

Överspelet känns närmast tillhands och oddset 2,10x ser jag som mycket bra. Ser värde tio punkter neråt.

1-2/2-1?

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bradford 3,80 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,45 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Sunderland 2,20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,76 nordicbet logo 1 000+ 500 kr
Över 2,5 mål 2,10 comeon logo 3 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 15:30, 15/2
TV:  viasatfotboll logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson