Speltips, Brasilien – Uruguay 26/3: Målskyttespel som nattmacka

Spelbloggare Publicerat: 25 mars 2016

Karismatiske Luis Suárez är tillbaka och kommer spela sin första landskamp för Uruguay sedan 2014 när de besöker Brasilien i kvalet mot VM i Ryssland 2018. Potentiell målskytt, som alltid?

Passa på! Unik bonus för våra läsare som bara gäller till 31 mars. Självaste Unibet dubblar nu bonusen för våra läsare, hela 200% upp till 2 000 kronor!

Två av Sydamerikas jättar drabbar samman. Pressen är stor på att nå världsmästerskapet som ska spelas i Ryssland – allt annat vore fiaskon.

Och visst ser det ljust ut. I kvalspelet, den här delen består av tio nationer, hittas Uruguay på andraplatsen med tre vinster och en torsk medan Brasilien är precis bakom dem med två färre inspelade pinnar. Dock är det alltjämt tätt i gruppen – ett par poängtapp och man kan helt plötsligt hittas på död mark.

Suárez tokmotiverad i comebacken

Den stora nyheten inför matchen är att Luis Suárez spelar sin första match för sitt land sedan 2014. Orsaken till detta är ju, som bekant, bettet på Italiens Giorgio Chiellini som fick honom avstängd i nio matcher.

Sedan dess har strikern bara växt. Picket och packet till världsledande Barcelona, där han stått för 26 baljor på 28 seriematcher under spelåret. Ett fantastiskt facit och även om sällskapet på topp inte är detsamma nu, ska han kunna sätta snurr på vilket försvar som helst. Kan hitta nätet från de mest otacksamma av vinklar.

Offensiven har redan klickat bra för Uruguay under kvalet och nu blir udden flera snäpp vassare. Brasilien är helt okej bakåt, men faktiskt släppt in mål i tre av fyra matcher.

Suárez har saknat att spela för sitt land, det är en sak som är säker. Tokmotiverad och med blodsmak i munnen nu – visst borde det kunna sluta med en balja? 3,80 x insatsen får vi från Unibet för att han ska pryda målprotokollet – insatsen tillbaka om han nu inte skulle starta – och det är i klar överkant. Värde runt 80 punkter ner i min bok.

Speltips:

Speltips: Luis Suárez målskytt ”anytime”
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (UNIK: 200% upp till 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:45, natten mot lördag 26/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brasilien 1,50 unibet logo
Oavgjort 4,00 unibet logo
Uruguay 7,00 unibet logo
Över 2,5 mål 1,87 unibet logo
Under 2,5 mål 1,93 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: