Speltips Brentford – Bournemouth 22/5: Tight igen

Simon Pålsson Publicerat: 21 maj 2021

Brentford är illa ute i playoff-spelet till Premier League. AFC Bournemouth leder med 1-0 efter den första semifinalen på hemmaplan.

Brentford - AFC Bournemouth

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ska nu avgöras vilka lag som ska få spela playoff-finalen för att försöka nå Premier League inför nästa säsong. Sedan tidigare står det redan klart att Norwich City och Watford har säkrat direktplatserna till den engelska högstaligan.

Men vilket lag gör dessa båda sällskap nästa säsong? Det är precis det som ska till att avgöras när AFC Bournemouth spelar den andra semifinalen mot playoff. Eller åtminstone ska vi ta ett litet steg på vägen mot att veta vilket det tredje laget blir.

För det lag som går segrande ur den här striden är klara för finalen på Wembley, där det spelas en enda match mellan två lag, där vinnarna sen tar steget upp till Premier League. Förra säsongen spelade Brentford den matchen, men föll i finalen mot Fulham, som för övrigt ramlade ur Premier League direkt.

AFC Bournemouth har allting i egna händer efter att ha vunnit den första matchen med 1-0 på hemmaplan och det gör att man nu har det här att avgöra inför returen.

Men Brentford är givet bättre på hemmaplan och det gör att det här på intet sätt är kört inför returen. Men det är två bra lag som gör upp och vi tror åter på en tight match.

Odds i Championship

Det har egentligen varit den här typen av fotboll som framför allt Brentford har spelat hela den här säsongen. Man har konsekvent varit starkare defensivt än offensivt, även om man hade en lång trend i vintras när man öste in mål.

Men i stora, viktiga matcher spelar man med en tydlig organisation och det gav sånär ett 0-0-läge i bortamötet med AFC Bournemouth.

Nu måste hemmalaget gå för att vinna och jag kan inte se annat än att man faktiskt gör det. Nu kommer man dock till spel utan Shandon Baptiste och Josh Dasilva igen.

AFC Bournemouth formerar ett lag utan Lewis Cook, samtidigt som Junior Stanislas och Steve Cook står som osäkra kort inför mötet med Brentford.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,69 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,69
Bolag: Hajper
Spelstopp: 13:30, lördag 22 maj 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: