Speltips Bristol City – QPR 30/12: Revanschsugna

Martin Efvergren Publicerat: 30 december 2021

Bristol City tar emot Queens Park Rangers i Championship på torsdagskvällen. Matchen spelas den 30 december 2021 med avspark kl 20:45 på Ashton Gate.

Bristol City – QPR

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nigel Pearson tog över som manager för Bristol City i februari 2021 men har väl inte direkt fått laget att flyga. Man lyckades i alla fall rädda ett nytt kontrakt i Championship förra säsongen då man slutade på 19:e plats.

Efter den här hösten ligger man just nu på en 18:e plats och nedflyttningshotet är således fortfarande en realitet. För knappt två veckor sedan spelade man sin senaste match då man föll med 3-2 hemma mot Huddersfield. Dessförinnan spelade man 2-2 borta mot Hull. Det ger att man står på 27 poäng efter 23 spelade matcher.

Queens Park Rangers har varit bra med i toppskiktet av Championship den här säsongen. Nu har man dock bara spelat två matcher i december, av vilka man förlorat båda. Därmed har man också halkat ner något i tabellen, men man har också färre matcher spelade än de flesta av konkurrenterna.

I måndags spelade QPR sin första match sedan den 5:e december och förlorade då hemma mot topplaget Bournemouth med 1-0.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

QPR höjer sig

Queens Park Rangers har tagit 35 poäng på 22 spelade matcher och är således åtta poäng före Bristol City med en match mindre spelad. När lagen senast möttes, i den åttonde omgången i mitten av september, var det dock de sistnämnda som gick segrande. Det mötet i London slutade 2-1 till bortalagets fördel sedan Nahki Wells avgjort matchen på tilläggstid.

Det var en jämn batalj och förutsättningarna inför den här matchen är också jämna. Hos spelbolagen gäller QPR som knappa favoriter då ett spel på bortalaget ger omkring 2.50 gånger pengarna.

QPR såg något ringrostiga ut då man föll med 1-0 mot Bournemouth i måndags. Så kan det ofta vara efter ett längre uppehåll utan matchande, men jag tror att man kommer att vara räkna med i större utsträckning nu. De lär vara revanschsugna efter den tunga förlusten mot Bristol senast och på pappret är man det vassare laget.

I spelare som Dykes, Chair och Johansen förfogar manager Mark Warburton över en kvalitet som Bristol City inte riktigt har. Av Nigel Pearsons lag vet man emellertid vad man får i fråga om inställning och krigarmentalitet, men jag tror inte att det räcker den här gången.

Mitt spel blir därför QPR 0 (asian handicap), det vill säga att bortalaget vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort. Det spelas till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: QPR 0 (asian)
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, torsdag 30 december 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: