Speltips, Brynäs – Färjestad 25/11: Formen talar för seger

Simon Pålsson Publicerat: 24 november 2015

Det är hett i kampen om de sista slutspelsplatserna. Brynäs och Färjestad är två av lagen som aspirerar på platserna precis bakom de suveräna topplagen.

I djungeln av fotboll från Champions League smyger Spelbloggare.se fram ett speltips från SHL-omgången, som bjuder på totalt två matcher under onsdagen. Gårdagens tips satt som en smäck och den fina trenden på hockey sitter i.

Nu väntar ett hett möte mellan Brynäs och Färjestad, två lag som hör hemma i den övre delen av SHL-tabellen. Inför matchen skiljer det bara tre poäng mellan lagen och med tanke på hur tätt det är i tabellen får matchen betecknas som väldigt viktig.

Det finns mycket att vinna på att sluta bland de sex främsta lagen i tabellen, eftersom att man då är klara för slutspelet. Båda lagen ligger inom det spektrat, men Färjestad har bara tre poäng till godo på Djurgården som nu ligger på sjunde plats.

Brynäs har sett heta ut

Dagens hemmalag kommer hur som helst till matchen efter en väldigt fin trend, med fem vinster på de sex senaste matcherna. Dessförinnan var de inne i en lite skakig period med idel förluster, men på sistone har de verkligen träffat rätt i prestationen.

Allra främst är det offensiven som åter fallit på plats. 25 gjorda mål på de här sex matcherna talar sitt tydliga språk och hade det inte varit för 5-4-förlusten borta mot Luleå senast hade laget haft en fläckfri trend under de sista veckorna.

Färjestad å sin sida fortsätter att blanda och ge. Tre förluster på de fyra senaste matcherna och det går aldrig riktigt att veta var man har laget. Hemmaförlust mot Modo ena veckan, trots att de slog Luleå på bortaplan matchen innan till exempel.

Säsongens första möte mellan lagen slutade 3-2 till Färjestad och vi kan bara tänka oss att Brynäs är ute efter revansch. På hela taget är det här två oerhört jämna lag, men vår känsla är att hemmalaget är i något bättre slag.

Hos Unibet ger den raka ettan, att hemmalaget vinner under ordinarie tid, hela 2,25 gånger pengarna och vi tycker att det finns ett väldigt bra värde i ett sådant spel. I egenskap av hemmalag, med en klart bättre form än sina gäster, håller vi Brynäs som favoriter i den här matchen.

Speltips:

Speltips:  Brynäs vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 25/11
TV:   cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brynäs IF  2,25 unibet logo
Oavgjort  4,25 betrally logo
Färjestad BK  3,00 betway logo
Över 2,5 mål  1,70 titanbet logo
Under 2,5 mål  2,20 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: