Speltips, Brynäs – Frölunda 10/10: Bortalagets målpotential i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2015

Serieledande Frölunda Indians gästar Läkerol Arena i Gävle för en förväntat frejdig bortamatch mot Brynäs. Spelbloggare.se tycker sig ha hittat ett fint speltips inför matchen.

Två formstarka lag drabbar samman i Läkerol Arena i Gävle. Hemmalaget Brynäs tar sig an serieledarna Frölunda Indians, ett lag som är obesegrat så här långt in på säsongen.

Det som varit båda lagens signum så här långt är det offensiva spelet. Framförallt Frölunda har imponerat oerhört med sin offensiv och sitt närmast osannolika målfacit. På de fyra senaste matcherna har man till exempel tryckt in 22 puckar. Det är sannerligen siffror som talar för sig själva.

Brynäs är egentligen inte mycket sämre, även fall resultaten inte är så fläckfria som de är för Frölunda. Göteborgarna har nämligen idel segrar så här långt och toppar därmed tabellen med god marginal. Brynäs däremot har två förluster så här långt, men har därutöver visat prov på god potential.

Hemmalagets målfacit imponerar också

Brynäs har precis som Frölunda visat prov på att man är att räkna med, speciellt offensivt sett. 14 mål de fyra senate matcherna är visserligen inte lika bra som Frölundas facit, men vittnar ändå om att laget har stora kvalitéer framåt.

Oliver Bohm spelar inte och Christoffer Persson är fortfarande avstängd för Frölunda, medan Brynäs ser ut att kunna mönstra bästa möjliga lag.

Känslan är att förutsättningarna är goda för att vi ska få se en hel del mål i den här matchen. Två offensivt starka lag drabbar samman i Läkerol Arena och vi kan inte tänka oss något annat än att vi får se en väldigt öppen matchbild, med chanser åt båda håll.

Med tanke på Frölundas offensiva spets och den öppna matchbilden tycker vi att chanserna är goda för att vi ska få se en hel del bortamål. Därför spelar vi Frölunda över 2,5 mål i matchen till fina 1,95 hos Ladbrokes. Vi tror helt enkelt att göteborgarna fortsätter på den inslagna vägen med en hel del gjorda mål per match.

Speltips:

Speltips:  Frölunda över 2,5 mål i matchen
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  16:00, lördag 10/10
TV:   cmoresport logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brynäs  2,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,45 comeon logo
Frölunda  2,38 ladbrokes logo
Över 4,5 mål  1,61 unibet logo
Under 4,5 mål  2,30 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: