Speltips, Bulgarien – Italien 28/3: Mardrömsbortaresa väntar Italien

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2015

bulgarien italien 28/3Ett hörnspel till 2,70x testas när Italien reser till Sofia och Vasil Levski National Stadium, där hemmalaget Bulgarien väntar.

Italien har historiskt haft det svårt borta mot Bulgarien. Faktum är att de inte vunnit en enda bortamatch på fem försök. Men nu är förutsättningarna såklart annorlunda sedan de möttes senast, för tre år sedan.

Bulgarien har spelat in fyra pinnar på lika många matcher. Vinsten kom i premiärmatchen mot Azerbajdzjan, förlusterna mot Norge samt Kroatien och krysset mot Malta. Är lite av en pekpinne över deras styrka. Matchen mot Malta var en extrem besvikelse.

Italien är flera klasser bättre, men kan vara lite svårbedömda ibland. Tre av fyra kvalmatcher har vunnits, en slutat oavgjort. Man slåss med Kroatien, vilka krysset kom mot, och Norge om kvalificeringsplatserna. Just nu hittas man precis under nämnda Kroatien på sämre målskillnad.

1×2-marknaden står i 5,00-3,50-1,91. Har lite svårt att värdera vem som skall vinna, men 1,91x känns absolut helt okej för den raka tvåan. Väljer dock att undvika resultatmarknaderna helt och hållet här.

De vinner ”hörnmatchen”

Istället blickar vi åt hörnmarknaden, där jag tycker att vi fått ett oförskämt bra odds på att Bulgarien ska vinna ”hörnmatchen” – 2,75x gånger pengarna.

Räknar förvisso med att Italien kommer köra på rätt hårt från början, men i de matcherna som ledningen tagits har tempot därefter trappats ner. Bulgarien har varit en hörnmaskin på hemmaplan, löste nio stycken mot Kroatien och 12 mot Malta – fler än motståndarna i båda.

Även om Italien lär ha ett lite större bollinnehav, lär procenten vara hyfsat jämnt fördelade. Runt 47-53% skulle jag tro på för hand. Då ska de ha en god möjlighet att skapa flest hörnor, inte minst om Italien är de som målar först.

Ser spelvärde minst en decimal neråt och Bulgarien att skapa flest hörnor spelas till 2,70x hos Bwin.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bulgarien 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Italien 1,91 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,55 redbet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,52 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest hörnor: Bulgarien
Odds: 2,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 20:45, 28/3
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson