Speltips Bulgarien – Serbien 20/6: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 20 juni 2023

Bulgarien tar emot gruppfavoriten Serbien i tisdagens omgång av EM-kvalet. Matchen spelas den 20 juni 2023 med avspark kl 20:45.

Bulgarien – Serbien

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det var längesedan Bulgarien kunde hävda sig mot de bästa och ta sig till mästerskap och läget ser tufft ut även i det här EM-kvalet. Efter tre spelade matcher har man tagit en poäng i en grupp tillsammans med Serbien, Montenegro, Ungern och Litauen.

Bulgarien inledde kvalet hemma mot Montenegro där det slutade i en tung 1-0-förlust. Därefter hade man mindre att sätta emot när man föll med 3-0 borta mot Ungern.

De båda matcherna spelades i mars och i lördags ställdes man mot Litauen på bortaplan. Det blev då en händelserik inledning på matchen då hemmalaget tog ledningen efter en kvart för att sedan åka på en utvisning strax därefter. Med en man mer kunde Bulgarien kvittera, men fler mål blev det inte i matchen som alltså slutade 1-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Serbien på alla punkter

Serbien var länge ett av de mest underpresterande landslagen i världen, men nu ser man ut att ha höjt nivån. Man tog sig i alla fall till VM senast efter att ha vunnit sin kvalgrupp före Portugal och man har inlett det här EM-kvalet på ett stabilt sätt.

VM-äventyret blev ingen succé för Dragan Stojkovics landslag, men han har fortsatt förtroende och den kontinuiteten ska inte underskattas. Nu kommer man senast från en träningslandskamp mot Jordanien i fredags som man vann med 3-2. Vid den senaste landslagssamlingen besegrade man först Litauen med 2-0 hemma och därefter kunde man ta en prestigefylld seger med samma siffror borta mot Montenegro.

Bulgarien kommer nu från en bortamatch mot Litauen medan Serbien har fördelen av att man inte spelat tävlingsmatch. Serbien gäller som favoriter till omkring 1.50 gånger insatsen och som jag ser det är det mycket som talar för gästerna ska lösa tre poäng utan större problem.

Bulgarien lyckades inte besegra Litauen trots att man var en man mer nästan hela matchen. Nu ställs man mot ett Serbien som gick obesegrade genom det senaste VM-kvalet och som har totalt 4-0 på sina två inledande EM-kvalmatcher. Mitt spel blir Serbien -1 (asian hcp) till 1.82 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien -1 (asian hcp)
Odds: 1.82
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, tisdag 20 juni 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo