Speltips, Bundesliga, Bayern München – Borussia Mönchengladbach

Emil Jakobsson Publicerat: 9 augusti 2013
Speltips, Bundesliga, Bayern München
Foto: Dirk Vorderstraße

Äntligen! På fredag sparkar tyska Bundesliga igång säsongen när de regerande mästarna Bayern München tar emot Borussia Mönchengladbach hemma på Allianz Arena. Förra säsongen slutade gästande M’gladbach åtta i tabellen hela 44 poäng efter Bayern.

Spelbolagen ger inte heller gästerna någon större chans. Man får bara runt 1,14 om man spelar på hemmalaget och hela 20 gånger pengarna på gästerna. Men vi har som tur är hittat ett annat spel i den här premiärmatchen.

Pep Guardiola har försökt sätta sin prägel på Bayern men den enda viktiga matchen de spelat än förlorade man då Borussia Dortmund lyckades slå dem med 4-2 i supercupen.

Annars vann man sina tre avslutande försäsongsmatcher trots att Barcelona, Manchester City och San Paulo stod för motståndet. Även om det är försäsongsmatcher är det imponerande att vinna mot de tre lagen med en målskillnad på 6-1. Nu senast slog man Rehden enkelt med 5-0 i cupen.

M’gladbach föll nu senast överraskande i cupen mot Darmstadt som spelar i tredjedivisionen. Givetvis inte den uppladdningen de hoppades på inför säsongen.

M’gladbach mötte även Bayern under försäsongen, då slutade det med en 5-1 förlust.

Vi har siktat in oss spelet att Bayern gör över 2,5 mål. Ser man till förra säsongen snittade man 2,88 gjorda mål per match i Bundesliga och hela 3,29 mål per match på hemmaplan. När lagen möttes förra säsongen gjorde Bayern visserligen bara ett mål på hemmaplan men sedan fyra på bortaplan mot M’gladbach.

Nu startar en ny säsong och med en ny tränare kommer man ge allt direkt från start för att visa att man är bäst i Tyskland.

Spel: Bayern München gör över 2,5 mål
Odds: 1,63
Bolag: Unibet (Nya kunder får hela 1 200 kronor bonus)
Fler bonusar: Hitta bolagens bästa bonusar just nu
TV: Eurosport 2
Avspark: Fredag 20:30
Fotbollsresor till Tyskland: Här hittar ni spelschema och priser på fotbollsresor till Tyskland.