Speltips, Burnley – Leicester 31/1: Här har oddssättarna fått allt om bakfoten

Spelbloggare Publicerat: 30 januari 2017

Ni vet de där matcherna där man inte alls kan förstå vad oddssättarna sysslar med? Det här – Burnley mot Leicester på Turf Moor – är en sådan. Detta kan utnyttjas på flera vis och vi gör detta i form av en 2,15-oddsare!

Ner på den undre tabellhalvan. Detta må inte vara en av tisdagens hetare fajter såhär på förhand, men värde finns att tälja…

Burnley har överraskat enormt i positiv bemärkelse som nykomlingar i serien, utan ett speciellt namnstarkt material. De har skapat ett bekvämt glapp ner till den absoluta botten, tio pinnar däremellan, och en fin trettondeplats – då är det också tajt ända upp till den övre halvan – innehas medan man lever vidare i FA-cupen på det.

Mindre positivt runt Leicester, som mot alla odds och naturlagar lyckades vinna Premier League förra året – den största skrällen på den stora fotbollsscenen i modern tid. Med det i åtanke är det såklart en besvikelse att de är nere på femtondeplatsen. Men är det inte snarare så att det är den här nivån de ska vara på?

Daniel Amartey och Islam Slimani – två rätt framträdande spelare – saknas för Leicester, då de är och spelar för respektive land i Afrikanska mästerskapen. Dean Marney är out för Burnley med en korsbandsskada.

Totalt missvisande

3,10-3,30-2,63.

Smaka på siffrorna ovan, 1X2-marknaden. Mycket mer missvisande kan det inte bli – hur kan Leicester vara favoriter i en match som denna?

Den frågan har vi förvisso ställt oss vid upprepande tillfällen när Burnley varit hemma på Turf Moor. Vi har lyckats tälja galet tack vare deras solida hemmaspel och att oddssättarna ständigt underskattar dem.

De är helt suveräna på hemmaplan; vunnit åtta av de nio senaste med FA-cupen inräknad. Spelarna växer enormt inför publiken, får en oändlig energi och spelar dessutom med finess. Formen allt som allt är också bra.

Och Leicester, på bortaplan – det är ingen höjdare. Endast ett av de 13 senaste försöken har landat i vinst, och det var i FA-cupen.

2-2 mot Derby i samma cup förra veckan följde upp två raka 0-3-förluster – mot Southampton och Chelsea. Inte ljust alls hos Leicester, hemma eller borta.

Att Leicester är favoriter här, det kan inte bli mer missvisande…

Burnley +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – måste spelas till de 2,15 x insatsen som dukas upp av Bet365, vilka ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Burnley +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: