Speltips, Burnley – Tottenham 5/4: Ett odds som blivit lite väl högt

Emil Jakobsson Publicerat: 4 april 2015
Burnley - Tottenham 5 april 2015 speltips
Foto: Bildbyrån

Det är vinna eller försvinna när Burnley tar emot Tottenham för söndagens första Premier League-batalj. Två lag som behöver vinna, men visst har oddset för det ena manskapet blivit lite väl högt?

Premier League går in på upploppet i och med helgens 31:a omgång. Nu är det skarpt läge för lagen som kämpar om antingen ett nytt kontrakt eller Europaplatser till nästa säsong. Burnley har i skrivande stund en poäng upp till Sunderland på säker mark och är naturligtvis i ett desperat behov av att plocka några snabba poäng.

Gästande Tottenham har halkat ner något i tabellen efter ett par svidande förluster mot sina toppkollegor, men kan i händelse av seger mot Burnley klamra sig fast i striden om platser till antingen Europa League eller möjligtvis Champions League. Men i den kampen är det vinna eller försvinna för Londonlaget.

Vid det här laget känner vi till historien. Burnley har haft en rakt igenom tuff säsong, trots att man sprattlat till och tagit en del skalper på vägen. I sin senaste match slog man ett omotiverat och svagt Manchester City med 1-0, men bortsett från den matchen har laget förtvivlat svårt mot de stora lagen.

Faktum är att det är lite samma visa för Tottenham, som gjort sig kända som topplaget som inte mäktar med att slå andra topplag, åtminstone inte på bortaplan. Just därför har man halkat efter på sistone och är nu tvingade att vinna för att rädda hoppet om Europaspel till nästa säsong.

Ibland är ett odds för bra för att inte spela

Att Burnley kommer att streta emot med både näbbar och klor råder det ingen som helst tvekan om, men ett Tottenham med glödheta anfallsstjärnan Harry Kane i spetsen kommer att ta taktpinnen och göra allt för att få in ett segermål i den här matchen. Målvakten Hugo Lloris är visserligen osäker till spel, men i övrigt finns det inga skavanker att anmärka på för gästernas del.

Vi tror helt enkelt på att Tottenham blir numret för stort för Burnley. Inte minst med tanke på att laget inte tappat poäng mot ett lag på undre halvan sedan bortaförlusten mot Crystal Palace – i oktober. Att manövrera ut på pappret svagare lag är en uppgift som Tottenham bevisat att de behärskar.

Ja, vi tror helt enkelt på Tottenham. Inte minst med tanke på att ComeOn erbjuder det fina oddset 2,25 gånger pengar på rak bortaseger. Det är på tok för fint för att inte spela, just med tanke på att Tottenham är ett betydligt bättre lag än Burnley samtidigt som man behöver vinna. Vi trycker in en medelinsats och hoppas på huvudstadslaget!

Saknar ni konto hos ComeOn får alla nya kunder 3 000 kronor bonus via denna länk.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Burnley 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,6 titanbet logo 1 000 kr
Tottenham 2,25 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,1 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,77 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Tottenham
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 5/4 kl 14:30
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Simon Pålsson