Speltips, Cagliari – Inter 23/2: Gästerna tröttkört efter EL-matchen?

Spelbloggare Publicerat: 23 februari 2015

cagliari inter 23/2Vi hämtar följande spelobjekt från den undre tabellhalvan i Serie A och matchen mellan nedflyttningshotade Cagliari och Inter som på allvar verkar ha vaknat till liv. TV4 Sport sänder från Stadio Sant’Elia med start 21:00. 

Roberto Mancinis Inter har hamnat i en uppåtgående spiral, fått rull på hjulen och når upp till den övre tabellhalvan och kopplar kontakt med lagen på Europaplatserna – om det blir en vinst under veckans första arbetsdag. Ännu är det inte försent att rädda säsongen.

Offensiven har haltat mer eller mindre hela spelåret, men på de tre senaste matcherna har hela tio mål gjorts. Laget kommer från en tuff bortamatch i Glasgow, mot Celtic i EL-slutspelet. Man var halvminuten ifrån att lämna planen som vinnare, men svenske John Guidetti kvitterade för skottarna i den 93:e minuten och dubbelmötet lever i högsta grad. Trots allt, ett skapligt resultat för Inter.

Innan dess hade man kammat fullt i två raka matcher – mot Palermo och Atalanta – och formen har, efter förlusten mot Napoli i början av månaden, toppats. Svårt att sätta fingret på varifrån denna plötsliga återhämtning kommer ifrån, men det lättade skadeläget har i alla fall knappast försämrat förutsättningarna. Flera spelare har kommit tillbaka och bara ett fåtal breddspelare saknas nu.

Tredje sist och formsvaga Cagliari har det – och kommer fortsättningsvis ha det svårt i Serie A. En seger skulle tillfälligt ta dem upp på säker mark, men att ställa till med en skräll mot ett Inter i rådande form är lättare sagt än gjort. Förmodar att främsta fokus är på att klara oavgjort och således hämta in en frisk pinne till tabellen.

Man kommer från en 1-1-bortamatch i Torino, mot Torino – vilket får betraktas som bra och ett fall framåt efter två raka förluster. Andra glädjande besked är att endast Antonio Balzano är kvar på skadelistan.

15/23 över 2,5 mål

Har en stark känsla av att vi kommer få se mål på Stadio Sant’Elia. Gianfranco Zola befogar över en stark trupp som har potential att lyft en del.

Men visst har de en del svarta får i truppen och uppe i Inters nivå är de absolut inte. Synonymt med Cagliari är att laget spelar offensiv och underhållande fotboll och försöker göra det oavsett motstånd. Tilltron på den offensiva förmågan kanske är lite för stor ibland och de bättre motståndarna brukar kunna utnyttja ytorna som bjuds på.

Inter spottar in mål, men var extremt slarviga i försvarsspelet mot Celtic. Mål har släppts in i fem av de sex senaste matcherna.

Ni förstår vart jag vill komma. Det stinker målfest här. 2,5-målslinan har överstigits i 15/23 av Cagliaris seriematcher och i 12/23 av Inters.

Oddssättarna har slarvat med hemläxan och 2,0x för överspelet smakar fågel. Insatsen skruvas upp.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Cagliari 3,35 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,40 ladbrokes logo 1 000 kr
Inter 2,30 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,85 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 23/2
TV:  tvfyrasport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson