Speltips, Calgary Flames – Nashville Predators 10/3: Enorm formskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 9 mars 2016

Skillnaden i form mellan Calgary Flames och Nashville Predators är verkligen som natt och dag. Därför är det inte konstigt att det finns en tydlig favorit när lagen drabbar samman under natten till torsdag svensk tid.

Nashville Predators går som tåget i NHL och ser verkligen ut att ha prickat formen på sistone. Laget radar upp seger efter seger och har faktiskt med sig hela sju segrar på sina åtta senaste matcher när de tar sig till Calgary.

I Calgary väntar bortamatch mot Flames, ett lag som på intet sätt är nära Nashville Predators form på sistone. Det är snarare helt tvärtom. På sina nio senaste matcher har laget bara tagit en enda tvåpoängare och man ser otroligt uddlösa ut, inte minst i offensiven.

Matcherna mellan de här båda lagen brukar bli väldigt målrika, vilket kanske kan tala för att det här blir en underhållande historia. Känslan är dock att bortalaget, allra främst till följd av den stora skillnaden i form mellan lagen, lägger bäst till för att plocka poäng i just den här matchen.

Tunga avbräck i hemmalaget

Inte nog med att formen är riktigt risig för tillfället, det ser inte heller särskilt bra ut på skadefronten för Calgary Flames. Inför den här matchen får laget räkna med att klara sig utan målvakten Karri Ramo samt försvararna Ladislav Smid och Dennis Wideman. Jakub Nakladal är även han osäker till spel.

För gästernas del ser det betydligt ljusare ut och om allting vill sig väl har laget full matchtrupp att laborera med. Paul Gaustad, Gabriel Bourque och Eric Nystrom har dock problem med småskavanker och är därmed inte helt hundra. Det finns risk att någon eller några av dem vilas i den här matchen.

Hur som helst håller vi gästande Nashville Predators som stora favoriter här. Det kan säkert bli en väldigt svängig och målrik match, men gästerna ligger troligen närmast segern. Vi hade gärna spelat ett överspel på bortalagets mållina, men oddsen har tyvärr kommit ner på för låga nivåer. Istället spelar vi den raka tvåan till 2,15 gånger pengarna hos NordicBet.

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  03:30, torsdag 10/3
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Calgary Flames  3,10 betway logo
Oavgjort  4,20 williamhill logo
Nashville Predators  2,15 nordicbet logo
Över 5,5 mål  1,97 betsson logo
Under 5,5 mål  1,87 williamhill logo

Oddsens motsvarighet i procent: