Speltips, Carolina Hurricanes – Minnesota Wild 13/11: Sitter ännu ett NHL-tips?

Simon Pålsson Publicerat: 12 november 2015

Spelbloggare.se fortsätter att leverera fina speltips på ishockey och nu är frågan om trenden fortsätter. Här kommer vårt speltips inför Carolina Hurricanes mot Minnesota Wild.

Spelbloggare.se har en fin trend på hockeyspelen och har nu lyckats pricka rätt på fem av de sex senaste speltipsen. När Carolina Hurricanes tar sig an Minnesota Wild natten till fredag svensk tid hoppas vi hålla liv vid den trenden.

Det blir en på förhand tuff match mellan ett hemmalag som gått trögt på sistone och som generellt sett haft det väldigt svårt mot de bättre lagen den här säsongen. Tre förluster på de fyra senaste matcherna indikerar också att det finns en del att jobba med.

Laget har ett visst problem med antalet insläppta mål och har på de här fyra matcherna släppt in 13 mål. Det läcker helt enkelt lite för mycket bakåt, något som kan bli kostsamt när ett erkänt starkt offensivt lag som Minnesota Wild kommer på besök.

Tredje raka segern?

Gästerna tar sig till Carolina med två raka vinster i bagaget och har, även fall prestationerna går lite upp och ner, gjort en väldigt fin säsong. Just nu har de spelat in sjunde mest poäng av alla lag och har faktiskt vunnit hela nio av sina 14 spelade matcher. Bara 14 spelade matcher innebär också att laget har en hel del till godo på övriga lag i toppen.

43 gjorda mål på 20 matcher är ett fint facit och när laget får möta lite sämre motståndare, eller åtminstone lag med defensiva svårigheter, får vi ofta se en hel drös med mål från Minnesota Wild. Laget har dessutom erkänt lätt mot just Carolina Hurricanes och kommer till nattens möte med fyra raka inbördes segrar. Dessutom har laget gjort minst 3 mål på Hurricanes i de fem senaste matcherna mellan lagen.

I Carolina Hurricanes är James Wisniweski fortsatt indisponibel, medan gästerna får klara sig utan Zac Dalpe, Justin Fontaine, Zach Parise och Tyler Graovac som alla varit borta ett tag. Marco Scandella är tveksam till att åka med till matchen på grund av familjerelaterade problem.

Hur som helst tror vi att Minnesota Wild har mycket goda möjligheter att näta flera gånger om på Carolina Hurricanes. En stark offensiv mot en defensiv som dessvärre inte lyckats täta till sig i år. Hos TitanBet får vi dubbla fläsket på över 2,5 mål i matchen för gästerna (ordinarie tid) och det hugger vi direkt.

Speltips:

Speltips:  Minnesota Wild över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, fredag 13/11
TV:   viasatxtra logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Carolina Hurricanes  3,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,00 nordicbet logo
Minnesota Wild  2,30 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,45 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 5,5 mål  1,60 unibet logo

Oddsens motsvarighet i procent: