Speltips, Carolina Hurricanes – New Jersey Devils 27/3: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 26 mars 2016

Fokus hamnar på målmarknaden när Carolina Hurricanes får besök av New Jersey Devils. Spelbloggare.se har nämligen hittat ett fint speltips till över dubbla degen.

Två resultatmässigt mycket formsvaga lag drabbar samman under söndagskvällen. Carolina Hurricanes får då besök av New Jersey Devils i en match med matchstart klockan 23:00 svensk tid. Märk väl att sommartiden kan röra till det lite, då det dröjer ytterligare en vecka innan jänkarna ställer fram klockan.

Hemmalaget har en vinst på sina sju senaste matcher, men har tagit fyra av förlusterna till förlängning. Laget har hur som helst svårt att avgöra matcherna.

För gästernas del ser det bättre ut, med tre vinster på sina sex senaste matcher. Dessvärre finns det stora defensiva brister, med enormt många insläppta mål i en hel del matcher. 7-1-förlusten mot Anaheim Ducks och 6-3-förlusten mot Columbus Blue Jackets är två tunga matcher på sistone.

Efterlängtad vinst sökes

Båda lagen ser förmodligen en väldigt god chans till att plocka en efterlängtad seger i den här matchen. Om det vill sig riktigt bra har faktiskt både Carolina Hurricanes och New Jersey Devils en viss möjlighet att nå en wild card-plats till slutspelet.

Då krävs dock att lagen går rent och därigenom tar sig förbi både Detroit Red Wings och Philadelphia Flyers. Det är dock fem respektive sex poäng upp till de lagen, samtidigt som Flyers har två matcher mindre spelade. Det ser med andra ord väldigt mörkt ut.

Inför den här matchen saknar hemmalaget Andrej Nestrasil och James Wisniewski, medan gästerna får klara sig utan en hel drös med spelare. Föurtom de långtidsskadade spelarna är också Tyler Kennedy, Jonathon Merrill, Jacob Josefson, Jordin Tootoo, David Schlemko och Patrik Elias osäkra till spel. Potentiellt tunga avbräck alltså.

Vår känsla är dock att det här är två lag som gärna trycker gasen i botten, speciellt i det här skedet av säsongen när de egentligen inte har mycket att förlora. Båda lagen har dessutom klara defensiva brister, vilket kan öppna för ytterligare mål. Därför spelar vi över 5 mål i matchen (inklusive förlängning) till 2,05 gånger pengarna hos William Hill. Vi får då pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (inklusive förlängning)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  23:00, söndag 27/3
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:    viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Carolina Hurricanes  2,40 nordicbet logo
Oavgjort  3,90 williamhill logo
New Jersey Devils  2,75 betsson logo
Över 4,5 mål  1,85 unibet logo
Under 4,5 mål  2,00 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: