Speltips, Carpi – Milan 6/12: Det är skillnad i klass

Simon Pålsson Publicerat: 6 december 2015

Söndagens sista match i Serie A spelas mellan Carpi och anrika AC Milan klockan 20:45. Spelbloggare.se har ett fint speltips inför matchen.

Bottenlaget Carpi får besök av anrika AC Milan i det som blir söndagens sista match från Serie A. Med avspark 20:45 är matchen det perfekta sättet att avsluta helgen.

Hemmalaget ligger just nu på plats 19 och har spelat in blott nio poäng på de inledande 14 matcherna. Det är såklart ett facit som inte håller måttet. Inför den här matchen har laget dock två raka segrar, en i ligan och en i cupen.

Båda vinsterna har visserligen kommit mot lite sämre motstånd, Genoa respektive Vicenza, men på ett psykologiskt plan var det precis vad Carpi behövde efter en tuff säsongsinledning. Trots hemmaplan får laget dock gälla som klara underdogs när AC Milan gästar.

Milan har fått upp farten

Milan inledde säsongen med ett par onödiga poängtapp, men ser ut att ha hittat farten på sistone. Nu har laget fyra raka segrar, varav två i vänskapsmatcher, och har på det hela taget sett giftiga ut under november.

Nu handlar det om att behålla farten för att fortsätta vinna mark i tabellen. I skrivande stund ligger laget på plats nummer sju i tabellen, men laget har inte mer än fem poäng upp till fjärdeplatsen. Om man ska blanda sig in i toppstriden på allvar krävs dock seger mot Carpi, ett lag som Milan helt enkelt ska slå.

Hemmalaget saknar Igor Bubjnic och Matteo Fedele inför matchen, medan gästerna får klara sig utan Jeremy Menez, Mario Balotelli, Diego Lopez, Andrea Bertolacci och Luca Antonelli. Tunga avbräck kan tyckas, men Milan har hyfsad uppbackning på de mer offensiva positionerna. Nian och Bacca lär starta där uppe, medan Bonaventura och Cerci också kan utgöra offensiva hot.

Hur som helst tror vi att gästerna blir numret för stora här. Därför tycker vi att det finns värde i 1,80 gånger pengarna hos WilliamHill på den raka tvåan.

 

Speltips:

Speltips:  AC Milan vinner (rak tvåa)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 6/12
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Carpi  5,50 bwin logo
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
AC Milan  1,80 williamhill logo
Över 2,5 mål  2,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  1,68 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: