Speltips, Carpi – Roma 12/2: Svår nöt att knäcka

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2016

Roma ser ut att ha prickat formen på sistone, med tre raka vinster. Nu är frågan om Carpi kan stå emot när huvudstadslaget kommer på besök.

Italiensk ligafotboll på en fredag? Det tackar vi verkligen inte nej till. Den här fredagen bjuder dessutom på ett mycket intressant möte, när svårslagna Carpi får besök av ett AS Roma som ser ut att ha hittat tillbaka till formen.

Visst, gästerna får gälla som klara favoriter och är dessutom i behov av tre poäng för att fortsätta jakten i toppen. Laget kommer nämligen till matchen efter tre raka vinster och hoppas ta ytterligare en trepoängare. Det skulle innebära att laget seglar upp på tredjeplatsen, förbi både Inter och Fiorentina.

Det ska dock sägas att Roma kommer till matchen utan Vasilis Torosidis, medan Daniele De Rossi är tveksam till spel. Fantastiskt nog ser Kevin Strootman ut att närma sig en comeback, men det känns lite väl otroligt att den skulle ske redan i fredagens match. Vi håller dock dörren på glänt.

Carpi radar upp fina insatser

Att ta sig an Carpi på bortaplan är dock någonting som vållat problem för flera lag, stora som små. Därför kan Roma inte räkna in trepoängaren här, även fall de såklart gäller som favoriter i matchen.

Bara i år har Carpi slagit Udinese och Sampdoria på hemmaplan, samtidigt som de tagit poäng av Palermo. Därtill förlorade de med uddamålet mot Juventus runt jul. Inte illa alls.

Nu har laget i för sig två raka förluster, men intressant nog har de en fin förmåga att göra mål i sina matcher. Det har de bara misslyckats med en gång under 2016.

Med det i åtanke tycker vi att förutsättningarna för att vi ska få se mål åt båda håll i den här matchen är väldigt goda. Roma är vassa framåt och kommer att försöka trycka in åtminstone en boll i den här matchen. Hemmastarka Carpi kommer också att hota. Därför är dubbla degen för båda lagen göra mål i matchen hos Betrally ett fint odds. Det spelar vi gärna.

 

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 12/2
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Carpi  4,40 unibet logo
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
AS Roma  1,90 betway logo
Över 2,5 mål  2,12 redbet logo
Under 2,5 mål  1,76 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: