Speltips, Celta Vigo – Valencia 12/1: Returmöte i cupen

Simon Pålsson Publicerat: 11 januari 2017

Ett på förhand lite tråkigt returmöte väntar mellan Celta Vigo och Valencia. Efter 4-1 i det första mötet känns det som att den här historian redan är avgjord.

Returmöte i den spanska cupen, Copa del Rey, väntar under torsdagen. Celta Vigo – med bland annat John Guidetti i laget – får då besök av Valencia.

Det går nästan att påstå att den här matchen redan är avgjort. Celta Vigo, som befäster sin position som ett väldigt starkt cuplag, vann nämligen med klara 4-1 på bortaplan. Det blir svårt – för att inte säga omöjligt – att vända för Valencia på bortaplan.

I själva verket är frågan om matchen, hela dubbelmötet alltså, avgjordes redan 18 minuter in i det första mötet. Då hade gästande Celta Vigo gått upp till en 3-0-ledning. Spiken i kistan, 4-1, sattes av John Guidetti i andra halvlek och nu är som sagt den stora frågan med vilken frenesi Valencia tar sig an den här matchen.

I hemmalaget väntar förmodligen en del rotation. Det här är ett ypperligt tillfälle att vila lite nyckelspelare och låta de som vanligtvis sitter på bänken få lite speltid.

En mer avslagen match att vänta

Huruvida gästerna kommer att gå för det här eller inte är oklart. Laget går inget vidare i det inhemska ligaspelet heller och behöver troligen rikta sitt fokus på den biten istället. Dumt vore nästan annars när det här mötet redan känns avgjort.

Att Celta Vigo inte går på knock här känns givet. Visst, de vinner säkert gärna den här matchen också, men helst utan att förta sig. Det ska sägas att laget dock är ytterst starka på hemmaplan, med nio vinster, två kryss och ynka en förlust på sina tolv senaste hemmamatcher.

Vår känsla är att matchen blir något avslagen, varpå ett underspel ligger nära till hands. Under 3 mål (ordinarie tid, asian handicap) spelas till 1,76 gånger pengarna hos 24hBet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål. Vill du rygga spelet? Klicka här för att registrera dig och lås samtidigt upp en bonus på €50.

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (ordinarie tid, asian handicap)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  24hBet (€50 bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 12/1
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: