Speltips, Cesena – Juventus 15/2: Testar en målskytt ”anytime”

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2015

cesena juventus 15/2Nästjumbon Cesena har en bit upp till säker mark och måste börja inkassera poäng snarast. Under söndagskvällen tar man emot serieledande Juventus och vi testar ett målskyttespel till lite mer än dubbla pengarna.

1-0 och tre pinnar i premiären. Cesenas återkomst till Serie A började på ett perfekt sätt, men därefter radades förlusterna upp och innan segern mot Parma i slutet av januari, hade man 19 vinstfria matcher i följd.

Direkt efter Parma-matchen fick spelarna återigen smaka på segersötman, när Lazio besegrades med 2-1. Men nu senast – tillbaka på noll. Empoli var snäppet för starka och förlustsiffrorna skrevs 0-2 på Stadio Carlo Castellani.

Visar framfötterna i Tévez frånvaro?

Inbördes är det stor fördel Juventus som har sex vinster på nio matcher och resten av matcherna har slutat oavgjort.

För att Juventus ska tappa sin förstaplats ska det flera storskrällar till. Man har sju pinnar ner till Roma som dessutom inte är i sin bästa form. Scudetton är säkrad, det är känslan.

Under ordinarie tid har inte en enda av de 19 senaste matcherna förlorats och förra veckan visade laget upp sin bästa sida när Milan tvålades till med stabila 3-1 i en mycket välutförd match. Styrkebesked!

En som fått mer speltid på sistone är den spanske anfallaren Álvaro Morata. Nu är Carlos Tévez avstängd och det innebär en garanterad startplats såvida ingenting oväntat inträffar under matchdagen.

Hur som helst, Morata har fått 126 minuters speltid på de tre senaste matcherna och gjort två strutar. Under hela säsongen har han snittat ett mål var 138:e minut.

Cesena har släppt in näst flest mål i serien och Morata kommer få sina chanser. Målskyttespelet synas till 2,10 gånger pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Cesena 15,00 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,20 unibet logo 1 200 kr
Juventus 1,25 bwin logo 250 kr
Under 2,5 mål 2,20 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 1,73 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Àlvaro Morata ”anytime”
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 15/2
TV:  tvtolv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson