Speltips Cesena – Reggiana 21/3: Toppmöte i Serie C

Martin Efvergren Publicerat: 21 mars 2022

Tabelltrean Cesena och tabelltvåan Reggiana drabbar samman i den 33:e omgågen av Serie C. Matchen spelas måndagen den 21 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Cesena – Reggiana

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cesena slutade på en sjunde plats i Serie C – Girone B förra säsongen. Den här säsongen har man tagit steg i rätt riktning då man placerar sig på en tredje plats inför den 33:e omgången.

Avståndet upp till seriesuveränen Modena är dock hela 20 poäng och då endast ett lag direktkvalificerar sig för uppflyttning kommer med all sannolikhet ett kvalspel att vänta för Cesena.

Det gäller emellertid att skaffa sig en så fördelaktig position som möjligt inför detta kvalspel. I den senaste omgången föll Cesena med 1-0 borta mot tabellfyran Pescara och nu väntar alltså ett nytt toppmöte mot Reggiana.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensivt starka lag

För Reggianas del lever alltjämt drömmen om en serieseger. De är, med en match mindre spelad, fem poäng efter serieledarna Modena. Samtidigt har man 14 poängs marginal ner till Cesena på tredjeplatsen.

Reggiana blev nedflyttade från Serie B förra säsongen efter att ha slutat på en 18:e plats. Aimo Diana tog sedan över tränarposten i somras och har fått klubben på rätt köl igen. Formen just nu är okej, men man har bara tagit en poäng på de tre senaste bortamatcherna och bättre än så lär krävas om man ska kunna utmana Modena om seriesegern.

Cesena och Reggiana möttes senast i november och den matchen slutade mållös. När de nu möts igen är förutsättningarna återigen väldigt jämna. Hos spelbolagen gäller Reggiana som ytterst knappa favoriter.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning. Reggiana är med sina blott 19 insläppta mål på 32 matcher bäst i Serie C. Cesena har släppt in 23 mål och är ett av de målsnålaste lagen i serien. Det har också gjorts under 2 mål i tre av deras fem senaste matcher. I samtliga dessa har det gjorts under 2.5 mål totalt.

Mitt spel på den här matchen blir därför att det kommer göras under 2 mål (asian handicap) till 1.86 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian)
Odds: 1.86
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 21 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: