Speltips, Champions League: Porto – Malaga

Emil Jakobsson Publicerat: 19 februari 2013

porto
Porto toppar den inhemska ligan och i ligaspelet är man obesegrade hemma på Estádio do Dragão, nio segrar och ett kryss. Man har även en förkrossande målskillnad på 27-2 på hemmaplan.
Porto kom tvåa i sin grupp efter fyra segrar, ett kryss och en förlust. Men precis som vanligt var man urstarka på hemmaplan och slog alla, inklusive PSG. Ser man till lagets form har man fyra segrar och ett kryss.

Gästande Malaga var en stor överraskning förra säsongen och efter alla deras problem med ekonomin trodde många att de skulle tappa mycket den här säsongen. Men laget ligger fortfarande fyra i spanska La Liga och man vann sin Champions League grupp föret bland annat Milan och Zenit.  Ser man till Malagas spel på bortaplan har man fem segrar på elva matcher i ligan. Deras resultat de fem senaste matcherna är tre segrar, ett kryss och en förlust.

Sedan bör man inte underskatta Portos rutin av Champions League. Även om inte alla spelare som varit med så sitter det i väggarna. Det är tionde gången man är i slutspelet och man vann hela turneringen 2004 samtidigt som det här är första gången för Malaga.

Vi väljer att spela på en seger för Porto, delvis på grund av deras otroligt starka spel på hemmaplan samt deras rutin av den här typen av matcher.

Spel: 1
Odds: 1,83
Bolag: Bet365 (Hämta din Bet365 bonus på 1 000 kr här)
Fler bonusar: Missa inte vår bonusguide
TV: Viasat Fotboll
Stream: Viaplay.se (Öppna konto här, TV+film gratis i en månad)
Avspark: 20:45
Fotbollsresor: Se Barcelona – Milan i Champions League 13/3, paket med hotell från 2731

Väntade startelvor:

Porto

Helton;
Danilo, Mangala, Otamnedi, Sandro;
Lucho, Fernando, Moutinho;
Varela, Jackson, James
Malaga

Willy Caballero;
Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes;
Toulalan, Camacho;
Joaquín, Isco, Portillo;
Saviola