Speltips, Chicago Fire – Philadelphia Union 29/3: Krismöte i Eastern Conference

Spelbloggare Publicerat: 29 mars 2015

Philadlphia Union speltipsKrismöte väntar i Eastern Conference mellan Chicago Fire och Philadelphia, som båda fortfarande jagar säsongens första seger, på Toyota Park. Vem plockar den?

Chicago hamnade näst sist i fjolårets Eastern Conference i Major Soccer League och gjort stora förändringar i truppen. Man har scoutat på hårt i Skandinavien – och de före detta allsvenska profilerna Kennedy Igoananike och David Accam är två av de som köpts in.

Trots detta tippas man åter få slåss i bottenstriden. De tre inledande matcherna har alla slutat med förlust och bara ett mål har gjorts. Nämnde Kennedy har fått stort förtroende, men ännu inte kommit till sin rätt.

Philadelphia Union är även de tippade på den undre tabellhalvan och söker fortfarande efter sin första trea för året. Facit är två oavgjorda matcher och en förlust, vilken kom i förra veckan mot Dallas där Zac Pfeffer blev utvisad redan i den första halvleken och han missar således denna batalj. Ska dock inte vara av direkt stor betydelse, då han haft främst haft rollen som bänkvärmare de senaste åren.

För värden saknas Shaun Maloney och David Accam som är iväg på uppdrag med respektive landslag.

De plockar årets första seger

1×2-marknaden står i 2,60-3,25-2,90 – och jag tycker att oddsen är helt felsatta. Gästerna har imponerat klart mer, även om de inte kommit upp helt i nivå, än Chicago Fire. Nu senast hade man oflyt med det röda kortet, vilket blev deras fall – annars hade det förmodligen slutat annorlunda.

Dessförinnan ledde man med 3-2 borta mot Real Salt Lake ända fram till den 86:e matchminuten, innan kvitteringen kom. Nu borde Philadelphia ha en god möjlighet att plocka sin första trepoängare, även om bortaspelet inte var speciellt vasst förra året. Tycker att de har en snäppet vassare trupp nu, medan Fire fortfarande är på samma nivå, det är i alla fall min känsla.

Hyfsad sannolikhet att det slutar oavgjort, men 2,90 gånger pengarna är för den raka tvåan räcker gott och väl för en mindre investering. Vill ni se matchen gratis? Bet365 sänder den för alla sina kunder, här får dessutom nya kunder 1 000 kronor bonus.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chicago Fire 2,60 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,25 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Philadelphia Union 2,90 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,10 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Philadelphia Union vinner, rak tvåa
Odds: 2,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 23:00, 29/3
TV:  eurosport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson