Speltips, Chicago – Tampa Bay 16/6: Fyra av fem finaltips har prickat, ny vinst i natt?

Emil Jakobsson Publicerat: 15 juni 2015

I natt kan Chicago Blackhawks vinna Stanley Cup. De har vänt ett 1-2-underläge i matcher till ett 3-2 överläge genom två raka segrar och här hittar ni vårt speltips inför nattens match.

Nu senast tipsade vi om Chicago vinner inklusive övertid till 2,1 samt bonusspelet Chicago vinner med ett måls marginal under ordinarie speltid till hela 5,0 gånger pengarna. Chicago vann med 2-1 och ni som ryggade båda spelen tjänade en riktigt fin slant. Våra speltips inför final ett, tre, fyra och fem har suttit. Bara spelet till den andra finalen har missat, resten har resulterat i fina vinster. Dessutom ser vårt långtidsspel Chicago vinner Stanley Cup som vi placerade för drygt två veckor sedan riktigt bra ut just nu.

Chicago har som sagt vunnit två raka matcher och deras slutspelsrutin börjar lysa allt tydligare. När Tampa Bay tvekar tar de stora självklara kliva. Precis som vi skrev inför förra finalen börjar dessutom det långa slutspelet nöta ut Tampa Bays nyckelspelare. Ben Bishop var tillbaka i målet efter att ha brutit final två och sedan missat final fyra och tyvärr för Tampa fick även tredjelänken Nikita Kucherov i deras succékedja The Triplets utgå skadad nu senast.

Skyttekungen Tyler Johnson som burit hela laget på sina axlar under slutspelet spelar skadad och man ser tydligt att han aldrig hade spelat om detta var en vanlig grundseriematch. Han har helt slutat ta tekningar och han har bara avlossat tre skott på mål under de tre senaste finalerna och de två senaste matcherna har han lämnat poänglös.

Generöst odds på ettan

Final sex spelas dessutom i Chicago och även om både lagen här visat att det absolut inte är främmande för att sno matcher på bortaplan är det här ingen vanlig slutspelsmatch. Stanley Cup håller på putsas upp nere i katakomberna och pressen kommer vara betydligt större än vanligt. Chicago vet vi bara växer under pressen och Tampa Bay har inte visat prov på det än under finalen. I natt är det nu eller aldrig för dem men jag tror inte det räcker hela vägen.

Jag kommer spela Chicago vinner under ordinarie matchtid till generösa 2,06 hos Nordicbet vilket är hela 0,23 högre än till exempel Ladbrokes som erbjuder 1,83 för samma spel. Allt över dubbelt är riktigt bra betalt, men klart spelbart till 2,0 där ett par andra bolag ligger.

Speltips:

Speltips: Chicago
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 02:20 natten mot tisdag
TV / Stream:  tvtio logoviasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chicago 2,06 nordicbet logo
Oavgjort 4,2 ladbrokes logo
Tampa Bay 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 5,5 mål 2,27 superlenny logo
Under 5,5 mål 1,69 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: