Speltips, Chievo – Milan 28/2: Osunt många kryss på bortaplan

Spelbloggare Publicerat: 28 februari 2015

chievo milam 28/2Med svårbedömda formkurvor drabbar Chievo och Milan samman på Stadio Marcantonio Bentegodi. Spelbolagen förutspår en jämn tillställning – kryss?

Med en förnedrande 0-3-förlust mot Empoli i minnet kommer Chievo till den här matchen. De gulblåa är medvetna om den överhängande risken att trilla ur serien, men håller i alla fall just nu huvudet över vattnet.

Innan denna förlust hade man två raka vinster – mot jumbon Parma och Europaaktuella Sampdoria – och dessförinnan tre torskar. Svårt att veta var vi har Chievo inför denna ovissa batalj. Om vi helt ska förlita oss på statistiken, så trivs man klart bättre på bortaplan kontra hemma. Hela fyra mindre pinnar har spelats in på hemmaplan på lika många matcher.

Tränaren Maran har annonserat att lagets bästa målskytt, såväl i år som i fjol, Alberto Paloschi är tillbaka från sin skadefrånvaro. Speciellt viktigt nu när hans anfallskollega Rubén Botta är avstängd.

Kryssat fler än hälften av hemmamatcherna

Vid tränarrodret har Filippo Inzaghi inte lyckats lyfta Milan märkbart och de fornstora dagarna är förbi sedan länge. Man huserar i mitten av tabellen, utan praktiskt praktisk möjlighet att nå Europaplatserna. Tycker själv att det kastats alltför mycket kritik på nämnde Inzaghi – det är bara inse, truppen håller inte för toppen.

Resultaten i januari månad var rött prydda – men den nya månaden inleddes på bästa sätt med match mot den hopplösa jumbon Parma. Klapp och klart, 3-1 och tre pinnar in. Segern följdes upp av ett nederlag mot Juventus – därefter kryss mot Empoli och nu senast vinst mot Cesena. Helt okej form för Milan alltså, även om de inte övertygat fullt ut på planen.

Chievo kan trots allt bli en svår nöt att knäcka och Milan har svårt att sätta spiken i kistan på bortaplan – sex av 11 matcher har slutat oavgjort. Man har en hel del spelare på skadelistan och lär inte vara helt missnöjda med ett kryss.

Hemmalaget inget spel – oavgjort (pengarna tillbaka om Chievo vinner, jackpott om det blir oavgjort och förlust vid bortavinst) spelas till 2,15x hos Betway.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chievo 3,10 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,20 williamhill logo 1 000 kr
Milan 2,55 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,65 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 2,30 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Hemmalaget inget spel: oavgjort
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Lördag 20:45, 28/2
TV:  tvfyrasport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson