Speltips, Chile – Ecuador 12/6: Premiärmatch och -spel i Copa America!

Spelbloggare Publicerat: 11 juni 2015

Värdnationen Chile avfyrar startskottet för Copa America 2015 när man tar emot Ecuador i huvudstaden. Kan säkert bubbla upp en del premiärnerver, men visst ska man ändå lösa en trea inför hemmapubliken?

Grupp A består av dessa två samt Bolivia och Mexiko. Ecuador är tippade att få fajtas om andra- och tredjeplatsen med Mexiko, som saknar sina stjärnor, och ska ha en bra chans att avancera till slutspelet – men det här är också en av de enklaste grupperna i turneringen på förhand. Väl där borde det alltså ta slut.

Man har en hårt jobbande och rutinerad backlinje och även en del bra pjäser på mittfältet, däribland den defensiva innermitten Christian Noboa som utan tvekan kommer spela en betydande roll i mästerskapet. Svetsar han ihop den centrala linjen, då kan det bli svårt att hitta ytor på Ecuador.

Chile är självklara och befogade favoriter att vinna gruppen och ska också ses med helt okej möjlighet att vinna hela mästerskapet i egenskap av värdnation. Hos Bet365 står man i så lite som 1,40 om förstaplatsen i gruppen samt 5,0x för att vinna hela mästerskapet och är med det tredjefavorit bakom Argentina och Brasilien.

Kollektivet Chile är starkt – frågan är varifrån målen ska komma? Finns starka anfallsalternativ som visat framfötterna i landslaget, men de har haft ett mediokert år i respektive klubblag. Litet frågetecken där.

Vinner med uddamålet

Chile lär greppa taktpinnen omgående och hålla i den merparten av matchen. De ska inte bara vinna, utan också bjuda hemmapubliken på underhållande fotboll. Att få hål på Ecuador är dock inte den lättaste uppgiften.

Sedan vet man också hur det brukar se ut i premiärer; nervositeten bubblar upp och det kan bli svårt att få till det från början. Räknar inte med att det här blir någon walk in the park för värden. Speciellt inte nu när spetsen känns smått avtrubbad och ett försvarsstarkt Ecuador står på andra sidan planhalvan.

Men innan domaren ska blåsa av de 90 spelade minuterna lär Chile ändå stå som vinnare. Man ska vara snäppet starkare och när de eventuella nervositetsknutarna släppt bör man kunna såra motståndarnas backlinje.

Ecuadors fyra senaste förluster har alla kommit med uddamålet och Chiles två senaste vinster likaså.

Att Chile ska vinna med exakt ett mål känns som ett kanonspel till 3,50 och det synas. Ingen större risk för sänkning, så ni kan invänta startelvorna innan spel.

Se matchen gratis

Bet365 sänder matcherna från Copa America live via sin livestreamingtjänst. Saknar ni konto hos dem får ni 1 000 kr bonus här, ett gratis mobilspel värt 500 kronor och fri tillgång till matcherna från Copa Ameria.

Hämta din Bet365 bonus här!

Speltips:

Speltips: Chile vinner med exakt ett måls marginal
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 01:30, natten mot fredag 12/6
TV / Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chile 1,50 williamhill logo
Oavgjort 4,30 betsson logo
Ecuador 8,00 unibet logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: