Speltips, Cilic – Berankis 1/7: Det ska vara för stor klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2015

Wimbledon rullar vidare med den andra omgången, som tar fart under onsdagen. Marin Cilic tar sig an Ricardas Berankis i en match där klasskillnaden förmodligen blir för tydlig.


Två fantastiska tennisdagar är över och vi kan titta tillbaka på en första omgång i Wimbledon som verkligen infriat de högt ställda förväntningar som fanns. På Spelbloggare.se har vi satt två av tre huvudspel och rök endast på matchen mellan Luca Vanni och James Ward, där den sistnämnda imponerande stort och vann tämligen enkelt till slut.

Nu tar vi fart mot nästa speltips, som vi hittar i matchen mellan Marin Cilic och Ricardas Berankis. Två spelare som befinner sig i två olika delar av tennisvärlden, men som ändå lyckas mötas i andra omgången av den kanske allra största tennisturneringen i världen.

Anledningen till att Ricardas Berankis klarat sig till den andra omgången är att han i den första slapp spela då motståndaren helt enkelt fick slänga in handduken. Det är med andra ord en Ricardas Berankis som inte spelat någon tävlingsmatch i Wimbledon som kommer till matchen. Knappast en fördel.

Marin Cilic är flera snäpp för bra

Motståndet i Berankis första match blir alltså Marin Cilic och vi kan förstå att han hade önskat ett lite sämre motstånd. Visserligen såg den första matchen mot Hiroki Moriya inte helt fläckfri ut från Marin Cilic sida, men samtidigt vann han till slut tämligen enkelt (6-2, 6-4, 7-6) och tog sig vidare till andra omgången.

Den 9-rankade Marin Cilic är en fantastisk tennisspelare som i mina ögon har problem med motivationen och psyket lite för ofta för att tillhöra den absoluta världseliten. I övrigt är han en mångsidig spelare, duktig spelare och en sådan som gärna dominerar matcher mot sämre motstånd. Så kan vi bara anta att det blir även mot Ricardas Berankis, som då rimligtvis inte har mycket att säga till om.

När det kommer till speltips på matchen är vi övertygade om att Marin Cilic tar en enkel seger. Det må vara tidigt i turneringen, men vi tar för givet att han inte gärna tappar set. Han koncentrerar sig fullt ut för att hitta formen inför större utmaningar vad det lider. Därför spelar vi Marin Cilic 3-0 till 1,62. Det må vara ett lågt odds, men det är där vi hittar bäst spelvärde på den här matchen. Linan på handikappmarknaden är något för hög och lämnas ifred då vi helt enkelt är något osäkra på den.

Nu börjar Wimbledon. Då bör du registrera dig hos ComeOn! Nu när Wimbledon drar igång är det lämpligt att registrera dig hos ett spelbolag som satsar på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Marin Cilic 3-0
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, onsdag 1/7
TV / Stream:    cmoretennis logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Marin Cilic  1,08 redbet logo
3-0  1,62 unibet logo
Ricardas Berankis  10,50 betsson logo
Över 32,5 game  1,90 bwin logo
Under 32,5 game  2,04 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: