Speltips, Cilic – Isner 3/7: Favorit i repris till kvällsmatchen

Simon Pålsson Publicerat: 3 juli 2015

Under gårdagen fick vi in ett speltips till fina 2,20 gånger pengarna. När Marin Cilic tar sig an John Isner i den tredje omgången på fredagen testar vi en favorit i repris.

Spelbloggare.se har varit med från början under Wimbledon och har hittills levererat flertalet fina rekar. Det är egentligen bara engelsmannen James Ward som har överträffat våra minst sagt låga förväntningar på honom, men i övrigt har vi gått rent.

Under torsdagen fick vi in den fina reken i matchen inget tiebreak i första set i matchen mellan Alexandr Dolgopolov och Ivo Karlovic. Spelet satt till 2,20 gånger pengarna och därtill fick vi njuta av en lång tennismatch som slutade med siffrorna 13-11 till Karlovic i det femte setet. Minst sagt rafflande.

När Wimbledon rullar vidare på fredagen tänker vi prova oss på en favorit i repris i matchen mellan Marin Cilic och John Isner. Att vi får 2,20 gånger pengarna på att amerikanen Isner ska vinna matchen har visserligen även det ett visst spelvärde, inte minst med tanke på att Marin Cilic sett oerhört loj ut i flera veckors tid nu, men vi riktar ändå blickarna åt ett annat håll.

En lika lång match som igår?

Att Marin Cilic, rankad 9 i världen, gäller som klar favorit i matchen skriver nog många under på – men då glömmer man möjligtvis ett par saker. Dels har bosniern spelat allt annat än bra tennis de sista veckorna och dels har han sett väldigt loj ut så här långt. I senaste matchen släppte han exempelvis två set mot den litauiska spelaren Ricardas Berankis, som vanligtvis ska vara en enkel match.

John Isner däremot har spelat bra tennis och trivs alldeles uppenbart med gräs som underlag. Amerikanska tennisspelarna har en tendens att trivas på snabba underlag och John Isner har fin statistik på just gräs. Två raka 3-0-segrar i hyfsat övertygande stil vittnar om att amerikanen kan bli en tuff nöt att knäcka för Marin Cilic och vi tror att vi får se minst fyra set i den här matchen. Marin Cilic är för bra för att inte plocka något set, men är samtidigt för mentalt instabil för att hålla sig skärpt hela matchen. Tror vi, i alla fall.

Men det är som sagt inte där vi tänker rikta vårt krut i den här matchen. Det är en svårbedömd historia och då letar vi istället odds som blivit för höga och som därför måste spelas. Inget tiebreak i första set till hela 2,25 gånger pengarna hos Ladbrokes är naturligtvis för högt. Visserligen är det två servestarka spelare som ofta går långa set mot varandra, men 2,25 för ett enda break är helt enkelt för högt. Vi håller ner insatsen och ser för allt i världen till att inte missa matchen. Den kommer att bli kanon.

Wimbledon är igång på allvar. Då bör du registrera dig hos ComeOn! Nu när Wimbledon har dragit igång är det lämpligt att registrera dig hos ett spelbolag som satsar på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  INTE tiebreak i första set
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:30, fredag 3/7
TV / Stream:    cmoretennis logocmoresport logocmorelive logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Marin Cilic  1,77 unibet logo
3-0  4,60 comeon logo
John Isner  2,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 46,5 game  2,07
Under 45,5 game  1,82 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: