Speltips, Cincinnati Bengals – Seattle Seahawks 11/10: NFL Sunday

Simon Pålsson Publicerat: 11 oktober 2015

Cincinnati Bengals tar sig an ett skadedrabbat Seattle Seahawks. Kommer avsaknaden av den offensiva nyckelspelaren märkas?

NFL Sunday står för dörren och flera heta drabbningar väntar på andra sidan Atlanten. Precis som vanligt kan du följa matcherna via Viasat och Viaplay, vilka du kan bli medlem hos via Spelbloggare.

En av de tidiga matcherna går emellan Cincinnati Bengals och Seattle Seahawks. Hemmalaget Cincinnati Bengals får gälla som favoriter inför matchen, något som huvudsakligen beror på två saker.

För det första är Cincinnati Bengals ett starkt lag, inte minst på hemmaplan. De har inlett säsongen alldeles förträffligt och har visat prov på framförallt en stark offensiv, med många gjorda poäng per match.

Seattle Seahawks saknar nyckelspelaren

Det andra skälet till att Cincinnati Bengals får gälla som klara favoriter är att Seattle Seahawks, ett lag som främst är kända för sin välorganiserade defensiv, kommer till matchen utan sin offensiva nyckelspelare Marshawn Lynch, som har en hamstringskada.

Det kommer att påverka gästernas möjligheter att hota framåt, något som rimligen också försvårar chanserna till en seger.

Cincinnati Bengals har inlett säsongen med fyra raka vinster och siktar såklart på den femte segern. Seattle Seahawks har två segrar och två förluster, men har en offensiv trend med två vinster på de två senaste.

Vårt speltips tänker dock fokusera på Seattle Seahawks offensiva möjligheter. Vi tror att avsaknaden av Marshawn Lynch kommer att märkas. Därför spelar vi Seattle Seahawks under 20 poäng i matchen till 1,95 gånger pengarna hos Betway. I förra matchen, hemma mot Detroit Lions, gjorde man blott 13 poäng utan sin nyckelspelare på planen.

Speltips:

Speltips:  Seattle Seahawks under 20 poäng
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (500 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, söndag 11/10
TV:   viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Cincinnati Bengals  1,63 betsson logo
Oavgjort  11,50 betsson logo
Seattle Seahawks  2,60 betsson logo
Över 42,5 poäng  1,85 superlenny logo
Under 42,5 poäng  1,95 superlenny logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: