Speltips Cincinnati – Toronto 5/5: Returmöte i MLS

Martin Efvergren Publicerat: 4 maj 2022

FC Cincinnati besegrade Toronto FC i helgen och nu ställs de mot varandra igen i den tionde omgången av MLS. Matchen spelas natten till torsdag den 5 maj 2022 med avspark kl 01.30 svensk tid.

Cincinnati – Toronto

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

FC Cincinnati slutade i sist i MLS Eastern Conference förra säsongen. Man tog då endast 20 poäng på 34 matcher, men den här säsongen har man inlett bättre. Efter nio spelade matcher har man tagit tio poäng, vilket gör att man placerar sig i mitten av tabellen.

Inför bortamötet mot Toronto i helgen hade Cincinnati dock bara tagit en poäng på de fyra föregående ligamatcherna. Där lyckades man så bryta den trenden då man vann med 2-1.

Nu ställs alltså de här båda lagen mot varandra igen i ett klassiskt amerikanskt back-to-back-möte.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Toronto

FC Toronto kommer också de från en svag säsong i MLS. De tog visserligen åtta poäng fler än Cincinnati men blev med det bara näst sist i Eastern Conference.

Precis som Cincinnati har även Toronto inlett den här säsongen bättre. Kanadensarna står på elva poäng efter nio matcher och är således en poäng bättre än Cincinnati trots förlusten senast.

Toronto kommer nu till det här returmötet med två raka förluster bakom sig. I den näst senaste omgången föll man med 5-4 mot New York City och totalt sett har det varit målglatt i Torontos matcher. Bob Bradleys manskap är med sin målskillnad på 16-19 efter nio matcher det målgladaste laget i Eastern Conference så här långt.

Toronto är ett offensivt balanserat lag och man lär komma ut framåtlutade och revanschsugna till den här matchen. Cincinnati gäller dock som favoriter hos spelbolagen där ett spel på att hemmalaget vinner ger omkring dubbla insatsen.

Utgången känns emellertid oviss, men mycket talar för att det kommer göras ett par mål i den här matchen. Det har gjorts över 2.5 mål och båda lagen har gjort mål i Torontos åtta senaste matcher. Cincinnati har inte varit riktigt lika målglada men på hemmaplan lär de vara offensivt inriktade.

Jag tror på en öppen matchbild här och mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt samt att båda lagen gör mål till 1.84 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.84
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30, torsdag 5 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: