Speltips, Columbus Blue Jackets – Anaheim Ducks 10/11: En smällkaramell?

Simon Pålsson Publicerat: 9 november 2016

Möjligheterna för mål är väldigt goda när ett formstarkt Columbus Blue Jackets får besök av ett minst lika formstarkt Anaheim Ducks. Det öppnar för ett trevligt speltips inför matchen.

Baksmälla.

Det går nog inte att förklara Columbus Blue Jackets senaste förlust på något annat sätt. Efter att ha slagit Montreal Canadiens med smått ofattbara 10-0 i matchen innan åkte laget på en 2-1-förlust mot St. Louis Blues senast. 10-0-vinsten var dock bara en av många fina prestationer på sistone. Columbus Blue Jackets har vaknat till liv och har fem vinster på sina åtta senaste matcher, ett poängsnitt som gjort att laget klättrat upp till mitten av tabellen.

Nu får de besök av Anaheim Ducks, ett lag som verkligen imponerat på sistone. Laget har inte bara tre vinster på de fyra senaste matcherna, de har också sprutat in mål i de här segermatcherna. 13 gjorda mål på tre matcher är ett starkt facit. 14 inspelade poäng på 13 matcher så här i säsongsinledningen är dock inte ett superfacit, men här finns det helt klart mer att ta på.

Avbräck i båda lagen

David Clarkson, Dillon Heatherington och fotskadade Seth Jones kommer inte till spel för hemmalagets del. Det är avbräck som laget bör kunna hantera utan större bekymmer. För gästernas del har den tidigare väldigt långa skadelistan blivit något kortare. Nu är det Nicolas Kerdiles, Nate Thompson och Simon Despres som garanterat missar matchen. Hampus Lindholm har forfarande visumproblem och är inte klar för spel än.

Känslan är hur som helst att det här blir en fartfylld historia. Båda lagen har visat prov på en väldigt tydlig offensiv spets och snittar runt 3 mål per match.

Det finns också en tydlig trend mellan de här båda lagen. Det blir så gott som alltid offensivt inriktade och väldigt målrika matcher. Sju av de åtta senaste mötena har slutat med minst fem mål. Därför känns ett överspel intressant här. Över 5 mål under matchens ordinarie tid (asian handicap) till 1,87 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kronor) lockar. Det blir vårt spel.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, torsdag 10/11
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: