Speltips: Confederations Cup semifinal, Brasilien – Uruguay

Emil Jakobsson Publicerat: 26 juni 2013
Speltips Confederations cup 2013
Foto: Ronnie Macdonald

Under ondsagskvällen tar värdnationen Brasilien emot rivalen Uruguay hemma på Estadio Mineirao i Belo Horizonte. Brasilien med glödhete Neymar i spetsen är givetvis tunga favoriter men Uruguay som är regerande Copa América-mästare ska inte underskattas.

Ser man till lagens spel nu under Confederations Cup ser det ut enligt följande:
(senaste matchen längst ner)

Brasilien:
Vinst mot Japan 3-0
Vinst mot Mexio 2-0
Vinst mot Italien 4-2

Uruguay:
Förlust 2-1 mot Spanien
Vinst 2-1 mot Nigeria
Vinst 8-0 mot Tahiti

Då Brasilien inte behöver kvala till VM på hemmaplan och lagen inte möttes i Copa América eller VM 2010 har lagen inte spelat mot varandra sedan 2009. Då vann Brasilien med 4-0 men då det är fyra år sedan kan man inte dra några större slutsatser från det resultatet.

Då oddset på hemmalaget är otroligt lågt och vi är lite osäkra på Uruguays möjligheter här väljer vi att spela överspelet som fungerat bra genom hela turneringen.

Som ni ser i listan över deras matcher har fem av sex matcher de här lagen spelat gått över 2,5 mål och ser man till hela turneringen har nio av tio matcher gått över 2,5 mål. Med strålande offensiva spelare som t.ex. Neymar och Suarez känns det här som en match med fler än två mål. Även spelet över 3 mål som erbjuder högre oddds och pengarna tillbaka om det blir precis tre mål kan rekommenderas.

Spel: Över 2,5 mål
Odds: 1,59
Bolag: Betsson (Hela 1 500 kronor bonus under sommaren)
TV: SVT1
Avspark: Onsdag 21:00

Fotbollsresor: Spelschemat till Premier League är släppt och nu finns även priserna online. Boka din fotbollsresa hos Nickes.com