Speltips, Copa America: Argentina – Paraguay 1/7: Ett spelbolag sticker ut

Emil Jakobsson Publicerat: 1 juli 2015

När Argentina och Paraguay möttes under gruppspelet slutade matchen 2-2. Nu möts de i den sista semifinalen och frågan är om Argentina kan svara upp till favoritskapet och knipa finalplatsen eller om Paraguay än en gång kan bjuda upp till starkt motstånd?

Paraguay var stora underdogs nu senast i kvartsfinalen mot Brasilien men precis som mot Argentina under gruppspelet stod de för en otroligt stark insats och matchen fick avgöras genom en straffläggning. Väl där var de starka och bara veteranan Roque Santa Cruz missade sin straff, de övriga fyra straffarna från Paraguay satt bra vilket räckte för avancemang.

Förutom deras 2-2-match mot Argentina i premiären vann Paraguay med 1-0 mot Jamaica och spelade 1-1 mot Uruguay under gruppspelet. Vi spelade över 2,5 mål i deras match mot Argentina och pekade bland annat på de målrika matcherna tidigare mellan lagen och det faktum att Argentina ofta spelar målrikare matcher under inledningen av turneringar och sedan stänger till rejält under slutspelet.

Det visade sig vara en väldigt bra analys. Efter 2-2-matchen i premiären har Argentina inte släppt in ett enda mål på de tre följande matcherna och själva bara gjort två mål. Nu senast slog de ut Colombia efter att matchen slutat 0-0 och de sedan vunnit genom straffar. Men det var en match Argentina egentligen borde vunnit redan under ordinarie matchtid men Arsenalmålvakten David Ospina stod för flera helt otroliga räddningar och var matchens bästa spelare.

Ett spelbolag sticker ut

Argentina är något tunga favoriter här, ser möjligen ett litet värde på handikappmarknaden på Paraguay men väljer att avstå. Mycket talar även för en målsnål match men bolagens odds som ligger runt 1,65 för under 2,5 mål känns ganska korrekta.

Bästa spelvärdet ser jag istället i flest mål i den andra halvleken där Bwin verkligen sticker ut från de andra spelbolagen. De erbjuder hela 2,3 gånger pengarna vilket kan jämföras med 1,9 hos Mybet till exempel.

Jag ser en låst matchbild och Paraguay som låg under med 2-0 i halvtid nu senast mot Argentina kommer göra allt för att undvika samma fälla den här gången. Samtidigt är frågan hur länge de orkar stå emot och efter första målet lär matchbilden öppna sig då något av lagen måste satsa mer offensivt. När vi dessutom väger in det faktum att Bwin missat i oddssättningen och ligger hela 0,4 över andra spelbolag synar vi dem mer än gärna på detta spel.

Speltips:

Speltips: Flest mål andra halvleken
Odds: 2,3 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Kl 01:30 natten mot tisdag 1/7
TV / Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo  (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Argentina 1,53 ladbrokes logo
Oavgjort 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Paraguay 8,5 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,45 mybet logo
Under 2,5 mål 1,65 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: