Speltips, Copa America: Bolivia – Peru 26/6: Ett snäpp för hög lina

Simon Pålsson Publicerat: 25 juni 2015

Den andra kvartsfinalen i Copa America står för dörren och det är en oviss sådan. Inför matchen har vi dock hittat en lina som är ett snäpp för hög.

Copa America har äntligen kommit in i slutspelsfasen och nu återstår bara de länder som imponerat mest under gruppspelet. Med bland de åtta kvartsfinallagen finns en hel del överraskningar, däribland Bolivia och Peru. Båda lyckades därutöver ta sig till kvartsfinal genom att sluta tvåa i sin respektive grupp, något som väldigt få kunde ana på förhand.

Med detta i åtanke är det också helt naturligt att konstatera vilka bra matcher de båda lagen fullbordat under gruppspelet. Peru kryssade till exempel mot Colombia, vann mot Venezuela och förlorade knappt mot Brasilien.

Men frågan är om inte Bolivia imponerade ännu mer? Först tog man en pinne mot Mexiko, följde upp det med en vinst mot Ecuador, för att i sista matchen åka på stordäng mot suveräna Chile. Att ta fyra poäng över två matcher mot Mexiko och Ecuador är onekligen bra jobbat.

Ett snäpp för hög lina – vi passar på

Inför matchen råder närmast perfekta förutsättningar, med två lag som är helt intakta. I övrigt är det en match där Peru visserligen får gälla som solklar favorit, men där känslan ändå är att båda lagen har gjort en fin turnering så här långt. Peru var senast i semifinal 2011 och går naturligtvis för att ta sig dit i år också, men Bolivia – som ligger långt efter på världsrankingen – har bevisligen förmågan att göra det svårt för på pappret starkare lag.

Den raka tvåan på Peru till 1,95 skulle kunna vara bra att spela, men Copa America har visat sig vara en väldigt svår turnering att spela. Alla kan slå alla och även mindre fotbollsnationer kan skrälla mot de stora bjässarna. Att varken Colombia eller Mexiko lyckades sluta topp 2 i sin respektive grupp bevisar det påståendet.

Hur som helst väljer vi att rikta blickarna åt ett annat håll när dagens spel ska väljas ut. Vi hittar en marknad där linan hamnat ett snäpp för högt, men där oddset fortfarande lockar. Under 5,5 gula kort till 1,80 hos Bwin är ett odds som helt enkelt måste spelas. Det har blivit max fem kort i fem av de sex gruppspelsmatcher som de båda lagen varit inblandade i och båda lagen ses som relativt snälla lag. Vi tror också att matchbilden, med två hyfsat avvaktande lag, stärker möjligheten att spelet ska sitta. 5,5 är hur som helst en för hög lina och vi passar på.

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 gula kort i matchen
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, fredag 26/6
TV / Stream:    bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bolivia  4,80 redbet logo
Oavgjort  3,40 unibet logo
Peru  1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,75 unibet logo
Under 2,5 mål  1,55 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: