Speltips, Copa America: Brasilien – Peru 14/6: Fokus på urstark backlinje

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2015

En av turneringens stora favoriter kliver in i handlingen när Peru står för motståndet i en på förhand svårbedömd historia. Kan vi lita på den starka backlinjen?

Copa America är i full gång och har inledningsvis bjudit på en rad trevande tillställningar. När Brasilien och Peru drabbar samman halvtimmen innan midnatt på söndag fullbordar man den första omgången av turneringen och på förhand har vi en intressant historia att vänta oss.

Föga förvånande är Brasilien en av turneringens största favoriter, inte minst med tanke på den fina trupp man har med sig till mästerskapet. Visserligen har man rört runt en hel del i truppen, men den backbesättning man åker till mästerskapet med håller absoluta världsklass. Miranda, Luiz, Silva, Luis, Marquinhos och Dani Alves är försvarare som hade platsat i samtliga andra lag i turneringen.

Därtill har man en rad farliga offensiva spelare med Neymar som lagets absolut största stjärna. Precis som under världsmästerskapet i somras är det han som bär den tunga bördan att göra lagets mål på sina axlar.

Motståndet når inte hela vägen fram

Brasiliens motståndare i premiären har visserligen en trupp med ett par kända namn, men styrkan på truppen är inte i närheten av Brasiliens. Peru kommer troligen att backa bak och försöka hålla tätt så länge det går, samtidigt som man trycker framåt så fort möjligheten till en snabb omställning öppnar sig.

Över 90 minuter är sannolikheten att Brasilien inte ska få in ett mål väldigt liten, något som även spelbolagen är inne på. Därför ger den raka ettan inte mer än 1,31 som bäst. Trots att vi är ganska säkra på att brassarna kommer att dra det längsta strået till slut är det naturligtvis inte värt att spela.

Vi riktar istället blickarna åt andra marknaden och valet faller på ett spel som vi grundar i det faktum att Brasilien dels är ett betydligt bättre lag än Peru och därför bör vinna, men också i det att Brasiliens starkaste lagdel faktiskt är försvaret. I kombination med att Peru haft tufft att göra mål mot kvalificerat motstånd i sina senaste matcher är vi ganska säkra på att backlinjen är anledningen till att Brasilien håller nollan. Därför spelar vi helt enkelt Brasilien vinna och hålla nollan till 2,05 hos bwin. Det känns som ett odds som hamnar lite väl högt, inte minst med tanke på att den raka ettan inte ger mer än 1,30 hos samma bolag.

Speltips:

Speltips:  Brasilien vinna och hålla nollan
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  23:30, söndag 14/6
TV / Stream:    bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brasilien  1,31 betsson logo
Oavgjort  5,75 bwin logo
Peru  12,00 williamhill logo
Över 2,5 mål  1,70 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  2,30 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: