Speltips, Copa America, Paraguay – Jamaica 16/6: Omotiverat högt odds

Emil Jakobsson Publicerat: 15 juni 2015

Både Paraguay och Jamaica stod för väldigt bra insatser i premiäromgången trots att de möte årets favoriter samt de regerande mästarna. Nu ställs de mot varandra i en måstematch om hoppet för avancemang ska leva vidare.

Av länderna som deltar i årets Copa America är bara Bolivia sämre enligt FIFA:s världsrakning än Paraguay (85:a). Jamaica rankas som det 65:e bästa landslaget men som vanligt bör rankningen tas med en stor nya salt, speciellt när man jämför mellan två olika världsdelar som inte spelar mot samma motståndare i kval.

Men Jamaica som blivit inbjudna hit ska verkligen inte underskattas. De vann Caribbean Cup efter de slagit Trinidad och Tobago i finalen här i vintras och de vann även deras två träningslandskamper här under våren mot Venezuela och Cuba med totalt 5-1.

När Copa America drog igång ställdes de mot de regerande mästarna Uruguay som under förra sommarens VM slog både England och Italien på deras väg fram till slutspelet. Jamaica föll visserligen med 1-0 men gjorde en riktigt bra match mot Uruguay som var tunga favoriter inför avspark (ettan betalade som bäst 1,28).

– Mina spelare blev överraskade. Vi var inte vana med den farten de hade samtidigt som de var välorganiserade, sa Uruguays förbundskapten Oscar Tabarez efter matchen enligt AP.

Testar två spel, ett till 1,73 och ett till 5,0

Även Paraguay stod för en stark premiärinsats. De hämtade upp ett 2-0-underläge till 2-2 mot självaste Argentina som är favoriter att vinna årets turnering.

Paraguay imponerade verkligen mot Argentina men jag köper inte att ettan bara betalar 1,85 här. Jamaica är bättre än det vilket de inte minst visade nu senast mot Uruguay. Jamaica har ett betydligt yngre, snabbare och större lag än Paraguay och jag ser en skrällrisk här.

Vanligtvis hade jag klivit in på Jamaica +0,5 här men eftersom krysset är meningslöst för båda länderna som mer eller mindre måste gå för en seger är det i så fall bättre spela den raka tvåan med en lägre insats till 5,0.

Jag lägger 2/3 av min insats på Jamaica över 0,5 mål till 1,73 hos Ladbrokes och sedan den sista tredjedelen av insatsen lägger jag på en rak seger för Jamaica till 5,0 hos Bet365.

Jamaica överraskade som sagt nu senast mot Uruguay och hade mer boll, fler hörnor och avlossade fler skott. Med lite mer marginaler på sin sida hade de utan tvekan dels gjort något mål men kanske även vunnit matchen.

Paraguay har en ynka seger på deras tio senaste matcher och spelet har inte alls sett bra ut senaste året och en bra match mot Argentina motiverar inte det otroligt låga oddset på dem här enligt mig.

Speltips:

Speltips: Huvudspel: Jamaica över 0,5 mål, Bonusspel: Jamaica vinner
Odds: 1,73 respektive 5,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus) samt Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 23:00 tisdag 16/6
TV / Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Paraguay 1,85 bwin logo
Oavgjort 3,6 ladbrokes logo
Jamaica 5,0 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,67 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: