Speltips, Copa America: Uruguay – Paraguay 20/6: Målsnålt ödesmöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 juni 2015

Copa America har kommit till den kritiska sista gruppspelsomgången. I grupp B behöver Uruguay slå Paraguay för att ta sig till slutspel.

Copa America ångar vidare och har efter två trevande omgångar kommit till den kritiska tredje omgången när allting ska avgöras. I grupp B är suveräna Argentina i topp tillsammans med Paraguay, som båda har fyra poäng. En poäng bakom väntar Uruguay, som nu behöver ta en seger i sista omgången mot Paraguay för att ta sig vidare.

Under de inledande två omgångarna av turneringen har Uruguay spelat på samma sätt som de gjort sig kända för under många år nu. Ett tätt, hårt jobbande kollektiv med en stark defensiv som grund. Mittbacksparet bestående av Godin och Gemenez håller hög klass och är navet i det som är Uruguays stora styrka.

Det speglar också resultaten och matchbilden i de matcher man spelat hittills. En knapp 1-0-förlust mot Jamaica och sedan en 1-0-förlust mot Argentina. Två täta, låsta matcher med andra ord.

Paraguay backar hem och försvarar avancemanget

När matchen inleds är Paraguay klara för slutspel. Om 0-0 håller sig hela vägen till slutsignalen är Paraguay vidare och det är ungefär där vi tror man kommer att ta avstamp i den här matchen. Matchbilden kommer helt enkelt formas av det faktum att Paraguay gärna bevakar sin poäng, backar hem och ser till att inte släppa in något mål.

Uruguay å sin sida kommer förmodligen inte gå på någon tokoffensiv, utan bygger som vanligt laget bakifrån och hoppas att spelare som Edison Cavani står för en tillräckligt fin individuell prestation för att få in det där nödvändiga målet.

Med andra tror vi på en tillknäppt historia och vi har framförallt väldigt svårt att se hur Paraguay ska kunna göra mål i den här matchen. Dels kommer man att backa hem med laget. Dessutom har Uruguay ett urstarkt försvar som inte gärna släpper in ett mål och därmed dödar chanserna till avancemang totalt.

Paraguay under 0,5 mål i matchen till 2,30 hos WilliamHill känns väldigt bra, inte minst med tanke på att Copa America hittills varit allt annat än en målfest.

Speltips:

Speltips:  Paraguay under 0,5 mål
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, lördag 20/6
TV / Stream:    bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Uruguay  2,15 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,20 williamhill logo
Paraguay  4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,50 redbet logo
Under 2,5 mål  1,58 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: