Speltips Cremonese – Empoli 14/4: Måste framåt

Axel Sjödin Publicerat: 14 april 2023

Cremonese fortsätter att kämpa i botten och möter ett formsvagt Empoli under fredagskvällen.

Cremonese - Empoli

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nykomlingen Cremonese har varit avhängda under i stort sett hela säsongen, men fortsätter att kriga för poäng för att komma närmare Spezia som är det närmaste laget på säker mark. Empoli verkar i sin tur redan ha gått på semester då de har varit ett av seriens formsvagaste lag under de senaste månaderna.

Det skulle dröja till den 23:e omgången innan Cremonese lyckades ta sin första vinst för säsongen och det var vackra scener då tårögda spelare och supportrar firade en högst oväntad vinst hemma mot Roma. I den senaste omgången så fick de chansen att fira ännu en gång då de slog bottenkonkurrenten Sampdoria i en högdramatisk match och tog säsongens andra trepoängare.

De stod för en sen vändning då de kvitterade i den 85:e och avgjorde i den 95:e, vilket nu gör att de har tio poäng upp till ett formsvagt Spezia ovanför dem. Allt pekar på Serie B nästa säsong, men man måste ändå beundra detta lag då de verkligen har kämpat i många matcher och ofta fallit på målsnöret. Det finns mycket glöd i laget, trots tabellpositionen och mot ett formsvagt Empoli så kan de mycket väl ta sin tredje vinst inom kort tid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Empoli befinner sig i ingenmansland

Gästerna har trots allt fått med sig två bra resultat i de två senaste omgångarna, men formen har trots allt inte alls varit bra under de senaste månaderna. Vinsten mot Lecce förrförra helgen var deras enda vinst på deras tio senaste matcher och krysset mot Milan i förra omgången får trots allt främst krediteras till Milans trubbighet, då de rödsvarta dominerade matchen totalt.

Empoli har, med sina 32 inkasserade poäng, inte mycket att spela för längre. De har så gott som säkrat nytt Serie A-kontrakt och lär knappast kunna ge sig in i någon strid om placeringar på den övre tabellhalvan. Trots det så har de med jämna mellanrum lyckats sätta käppar i hjulen för storlagen, men har inte alls imponerat sedan i januari.

Cremonese kommer i alla fall att kämpa och de vet att det bara är tre poäng som gäller i detta läget. De har bjudit på några underhållande och målrika matcher på senare tid och fem av deras sju senaste matcher har slutat med över 2,5 mål totalt. Detta kan nog bli en ganska öppen match och överspelet hittas till lockande 2.00 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, fredag 14 april
TV: 
Stream:  cmoresport logo