Speltips, Crystal Palace – Liverpool 14/2: ”You speak bad of me, I score goals”

Spelbloggare Publicerat: 13 februari 2015

Crystal Palace - Liverpool 14 februari 2015
Foto: Bildbyrån
Formstarkt står mot formstarkt i FA-cupens femte runda – Crystal Palace mot Liverpool på Selhurst Park. Pengarna skyfflas in på ett målskyttespel till 3,25 x fläsket.

Crystal Palace har lämnat bottenträsket tack vare en mycket fin start på 2015. Endast en match har förlorats på det nya året och på de nio senaste. Fyra vinster – bland annat mot Tottenham och Southampton – och tre kryss har det blivit i övrigt.

Varifrån denna fantastiska form kommit ifrån, det är svårt att förklara – men rörelsen och farten framåt har bättrats på märkbart, vilket också visas i målprotokollet. Endast 27 mål har det blivit på de 25 spelade matcherna i hela seriespelet.

Joe Ladley och Scott Danns status är osäker, men Mile Jedinak räknar vi bort helt. Kaptenen är drabbad av en fotskada och hans frånvaro märks alltid av. Tufft avbräck.

Mario frälser för andra matchen i följd?

Liverpool är även de i en fin streak. Under ordinarie tid har inte en enda av de 15 senaste matcherna förlorats och nu senast vann laget med 3-2 mot en av konkurrenterna till Europabiljetterna, Tottenham, efter dramatiska slutminuter.

Har varit inne på det förut; att det fortfarande finns stora brister i Liverpools spel, men insatsen mot Tottenham var ytterligare ett steg framåt. Självförtroendet till denna batalj är stort och man har varit tydliga med att FA-cupen prioriteras extra hårt denna upplaga.

Liverpool har en rad betydande spelare borta, där Gerrard och Sterling sticker ut, men kommer ändå kunna formera en stark startelva. En som väntas få starta är Mario Balotelli, som blev inbytt och avgjorde med sitt 3-2-mål mot Tottenham. Anfallarens första i seriespelet, trots åtta starter och fem inhopp – 775 spelade minuter.

Kritiken mot ”Super-Mario” har varit gigantisk under säsongen – kanske kan hans karriär återigen ta fart nu? Målskyttespelet testas med en mindre insats till 3,25 gånger pengarna.

För att citera den nämnde: ”You speak bad of be, I score goals”. Då borde det bli en herrans massa mål i slutspurten av spelåret…

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Crystal Palace 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Liverpool 2,10 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,87 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 1,95 comeon logo 3 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Mario Balotelli ”anytime”
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1200 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 18:30, 14/2
TV:  tvtio logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson