Speltips, CSKA Moskva – Bars Kazan 23/12: Kraftigt överodds

Simon Pålsson Publicerat: 23 december 2015

KHL räddar oss på en annars ganska sportfri dag. WilliamHill bjuder dessutom på ett kraftigt överodds inför mötet mellan CSKA Moskva och Bars Kazan.

Dan före doppardan, men tack och lov spelas det matcher i andra länder än i Sverige. I ryska KHL är det dags för ett tufft rivalmöte mellan CSKA Moskva och Bars Kazan. Av någon outgrundlig anledning finns det ett kraftigt överodds hos WilliamHill inför matchen och det tänkte vi utnyttja.

Hur som helst är det här en match mellan två ryska rivaler, där serieledande CSKA Moskva alltså tar sig an Bars Kazan, som i skrivande stund ligger på plats nummer 13 i tabellen. KHL är, precis som NHL, en väldigt jämn serie och det skiljer inte många poäng mellan de olika platserna. I toppen har CSKA Moskva dock dragit ifrån något, med fem poäng ner till tvåan och nio poäng ner till trean.

Laget har en fin förmåga att inte släppa in särskilt många mål och det är också där de är överlägset bäst i hela KHL. Blott 59 insläppta mål på 40 matcher är ett så galet bra facit att det helt enkelt talar för sig själv. Det går att jämföra med Barys Astana som släppt in hela 126 mål. Rätt stor skillnad.

De inbördes mötena talande

Anmärkningsvärt är att laget släppt in sex av sina mål mot just Bars Kazan, ett lag som har en del offensiv kvalité när det väl prickar rätt. På sistone har laget hittat tillbaka till en ganska fin form och har fem segrar på sina åtta senaste matcher.

Intressant är också att Bars Kazan ser ut att trivas mot just CSKA Moskva. Tre segrar på de fyra senaste inbördes mötena är ett bra facit och det blir inte mindre imponerande av att veta att de gjort 15 mål mot just CSKA Moskva på dessa fyra matcher.

Trots detta värderar spelbolagen chanserna till mål oerhört låga i den här matchen och överspelen ger rakt igenom väldigt bra betalt. Hos WilliamHill ger över 4,5 mål i matchen hela 2,30 gånger pengarna och det känns galet högt. Det är ett spel som suttit i fyra raka matcher mellan lagen och som bara bommat i två av de senaste elva matcherna mellan de här klubbarna. Anmärkningsvärt.

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, onsdag 23/12
TV:   viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
CSKA Moskva  1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,40 nordicbet logo
Bars Kazan  3,95 unibet logo
Över 4,5 mål  2,30 williamhill logo
Under 4,5 mål  1,74 betsson logo

Oddsens motsvarighet i procent: