Speltips: Degerfors – Assyriska 28/6

Emil Jakobsson Publicerat: 28 juni 2013

Speltips Superettan, Degerfors - Assyriska 2013
Idag kan vi stolt publicera vårt första gästtips här på Spelbloggare.se. Speltipset gäller omgång 14 i Superettan och vår gästtippare Adrian har hittat ett bra spel när Degerfors möter Assyriska på hemmaplan. 

Degerfors verkar vara på uppåtgående form och man vann senast starkt borta mot Falkenberg med 2-4 som var rätt övertygande då man tog vara på sina chanser på bästa sätt. Man har anfallaren Johan Bertilsson som gjorde ett hattrick den matchen och lär vara på hugget imorgon också.

På hemmaplan är Degerfors ett riktigt svårspelat lag, man förlorade visligen senast mot Hammarby men innan det har man vunnit 5 raka hemmamatcher. Jag såg själv Degerfors senaste match mot Falkenberg och jag blev väldigt imponerad på Degerfors. Falkenberg var då väldigt topptippade men Degerfors gjorde det bra och spelade en väldigt fin fotboll.

Assyriska har varit bra på senaste tiden och vunnit de tre senaste matcherna, man slog senast Varberg hemma med 3-0. Man har inte ett så bra bortafacit då man vunnit 2 av 6 matcher på bortaplan men det får vara okej. Assyriska är ett helt annat lag på hemmaplan än på bortaplan då man spelar ett mycket tryggare spel när man spelar på konstgräset på Södertälje Arena.

Degerfors ska ha en väldigt bra chans att vinna här.

Degerfors vinner. 2-1?

Spel: 1
Odds: 2.40
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kronor bonus)
TV: TV4 Sport
Avspark: 19.20

Gästtips från Adrian Clintholt, Adriansspeltips.blogg.se

Vill du också skriva på Spelbloggare.se? Hör av dig på [email protected]