Speltips, Degerfors – Syrianska 18/6: Toppmöte med sikte på Allsvenskan

Emil Jakobsson Publicerat: 18 juni 2015

Femman Syrianska gästar sexan Degerfors under torsdagen i ett riktigt spännande möte från Superettan. Vi har hittat närmare på matchen och hittat ett spännande speltips.

Degerfors slog nykomlingarna AFC United med 3-1 nu senast och ser vi över de fem senaste matcherna har de två segrar, två oavgjorda och en förlust. Hemma i Degerfors har de tre segrar och två oavgjorda över de fem senaste och med din fina målskillnaden 11-3.

Gästande Syrianska går samtidigt riktigt bra just nu. De har vunnit tre raka matcher och över de sju senaste matcherna har de fem segrar och två oavgjorda. Kan de utöka den sviten ytterligare eller tar den förlustfria sviten slut borta mot Degerfors ikväll? Matchen är hur som helst otroligt viktig i jakten på avancemang, Syrianska ligger bara en poäng från Allsvenskt kval och Degerfors skuggar bara en poäng bakom.

Fuad Hyseni har skadekänningar och Eric Jernberg är avstängd för Degerfors. Även Syrianska saknar ett par spelare, bland annat Durim Berisha, Kevin Bisse, Louay Chanko och Felix Michel samtidigt som Saman Ghoddos väntas vara tillbaka i spel.

Öppen matchbild?

När det gäller det bästa spelet anser vi inte att detta finns på 1×2-marknaden där vi anser att spelbolagen prickat in sig ganska bra. Däremot kommer vi syna Ladbrokes som erbjuder 1,9 för över 2,5 mål vilket är betydligt generösare än William Hill som bara erbjuder 1,73 för samma spel.

Fem av Syrianskas åtta senaste matcher har gått över 2,5 mål och hela tre av dem har till och med gått över hela 3,5 mål. Även Degerfors har varit inblandade i en hel del målrika matcher den senaste tiden. Deras två senaste matcher har haft totalt nio mål och även för dem har fem av de åtta senaste gått över 2,5 mål.

Dessutom har tre av de fyra senaste matcherna mellan dessa lag gått över 2,5 mål och känslan är att vi kommer få se en ganska öppen matchbild här även om mycket finns i potten för båda lagen. Speciellt när vi får hela 1,9 för överspelet känns det som ett väldigt stabilt spel.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,9 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 19:20, torsdag 18/6
TV / Stream:  tvfyrasport logocmoreplay logotv4sport logo  (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Degerfors  2,05 expekt logo
Oavgjort 3,5 expekt logo
Syrianska 3,7 mybet logo
Över 2,5 mål 1,9 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,0 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: