Speltips, Delbonis – Troicki 17/7: Två speltips från Davis Cup-matchen

Simon Pålsson Publicerat: 16 juli 2015

Efter ett tätt spelschema på ATP-touren är det nu dags för tennis i landslagsform. I mötet mellan Argentina och Serbien går andra singelmatchen mellan Federico Delbonis och Viktor Troicki.

Efter två heta Grand Slam-turneringar på kort tid är det nu dags för ett mindre break på ATP-touren, där vissa spelare tar sig en välbehövlig vila, medan andra spelare samlas för att spela tennis för sitt land.

Davis Cup heter turneringen och vi har kommit fram till kvartsfinalerna, där bland annat Argentina och Serbien gör upp med varandra om en plats i semifinalerna. Tråkigt nog för Serbien kommer inte Novak Djokovic till spel, utan man sätter sitt hopp till Viktor Troicki och Filip Krajinovic. Det är visserligen inte fy skam, men Argentina med singelspelarna Leonardo Mayer och Federico Delbonis gäller som favoriter.

Davis Cup spelas i bäst av fem matcher, där den tredje matchen är en dubbel. Varje land utser därutöver två singelspelare som båda två möter det andra landets två singelspelare. Leonardo Mayer och Filip Krajinovic gör upp i öppningsmatchen, men därefter väntar mötet mellan Federico Delbonis och Viktor Troicki.

Första speltipset: två servestarka spelare

Redan vid första anblick inser man att det är en match mellan två spelare med en fin serve. Främst Viktor Troicki är en riktigt stark servare, vilket också är det som utgör hela grunden till hur han tar sig an tennismatcher. Federico Delbonis är ingen dålig servare heller och har en fin räckvidd. 24-åringen var riktigt på gång för något år sedan, men har haft ett lite tuffare år nu.

Hur som helst är argentinaren en bra tennisspelare som helt klart kommer att ge Viktor Troicki en bra match. Det är också där vi hittar vårt första speltips.

Två bra servare och två spelare som väldigt gärna vinner första set gör att vi tror på ett långt sådant. Över 10,5 game i första set till 2,50 gånger pengarna hos Unibet är ett fint odds på ett av våra favoritspel. Framförallt när Viktor Troicki spelar är överspelen i enstaka set ett framgångsrikt spel, har det visat sig.

Andra speltipset: Viktor Troicki trots allt bättre

Det andra speltipset bottnar i att Viktor Troicki trots allt är en bättre tennisspelare för tillfället. Visserligen har Federico Delbonis också varit uppe och nosat på världseliten, men det formsvaga året ställer till det för argentinaren. Inte minst med tanke på att Viktor Troicki spelat fantastisk tennis den sista månaden.

Det finns ett par alternativ, men vi faller ändå på det raka spelet på Viktor Troicki. Handikapplinan (antal games) ligger visserligen inte på mer än 1,5 game och ger fantastiska 1,95 hos ComeOn. Vi väljer dock att spela det något säkrare spelet Troicki rak till 1,77 hos samma bolag. Den 20-rankade hårt servande serben bör ta den här matchen, helt enkelt.

Vill du ta del av marknadens högsta bonus? Registrera dig hos ComeOn och få en bonus på fantastiska 3 000 kr. Det är ett bolag som passar dig som gärna spelar på tennis eller fotboll. Klicka här och ta del av bonusen på 3 000 kr nu, så får du en hängmatta på köpet!

Speltips:

Speltips:  Viktor Troicki vinna/över 10,5 game i första set
Odds:  1,77/2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, fredag 17/7
TV / Stream:    bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Federico Delbonis  2,06 unibet logo
0-3  4,50 ladbrokes logo
Viktor Troicki  1,77 comeon logo
Över 39,5 game  1,95 comeon logo
Under 39,5 game  1,80 comeon logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: