Speltips, Deportivo – Eibar 6/2: Felsatt odds på hörnmarknaden

Emil Jakobsson Publicerat: 5 februari 2015

Deportivo - Eibar 6 februari 2015Överraskningslaget Eibar hoppas att succén fortsätter när de under fredagen tjuvstartar den 22:a omgången av La Liga genom att gästa Deportivo La Coruña.

Eibar vann Segundan förra säsongen och tog genom det ett historiskt kliv upp till La Liga. Deras första säsong bland de stora pojkarna har verkligen blivit en succé, överraskningslaget ligger på den övre halvan av tabellen, bara två placeringar från en Europaplats.

Däremot kommer de till bortamatchen mot Deporitvo med två raka förluster bakom sig mot Real Sociedad på bortaplan och nu senast hemma mot Atlético Madrid. På bortaplan har de en seger, två oavgjorda och två förluster på de fem senaste.

Däremot förlorade de säsongens första match mot Deporitvo trots hemmaplan, det mötet i september slutade 0-1.

Deportivo har en liknande formkurva, två segrar, två oavgjorda och en förlust på de fem senaste. Förlusten kom dessutom mot självaste Barcelona. Mycket talar för en målsnål match här men bolagen har läst det hela korrekt och under 2,5 är nere på 1,53 i skrivande stund vilket gör att vi avstår från spel.

Eibar förlorar nästan alltid hörnmatchen

Däremot ser vi ett riktigt bra spelvärde i handikappspelet Deportivo -2 hörnor asian vilket ger 1,95 hos Bet365. Det betyder att vi får pengarna tillbaka om Deporitvo får två hörnor mer än gästerna och vinner om marginalen är större än så.

Eibar är ett lag som alltid får otroligt få hörnor. Inte ens på hemmaplan får de fått fler hörnor än sina motståndaren den här säsongen och på bortaplan är skillnaden slående. De snittar bara 3,3 hörnor själva på bortaplan men släpper till snitt 8,4 vilket ger oss en differens på hela 5,1 hörnor per match i snitt.

När lagen möttes i september vann Deportivo hörnmatchen med 8-4 trots bortaplan. Även om de generellt inte är ett hörnlag brukar de fixa fler hörnor är sina motståndare på hemmaplan och de vann till exempel hörnmatchen i deras senaste hemmamatch med 7-2.

Men huvudanledningen till detta spel är Eibar och att vi får nästan dubbla pengarna på asian -2 hörnor är otroligt generöst.

Vinn Ronaldos signerade matchtröja:
Missa inte denna unika tävling som redan är igång. Tippa Champions League och vinn Ronaldos signerade tröja. Läs mer om tävlingen här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Deporitvo 2,15 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Eibar 4,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,53 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,62 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Deportivo flest hörnor -2 asian (pengarna tillbaka vid prick två hörnor mer)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 6/2 kl 20:45
TV:  cmoresport logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo